- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Şuan bizde oynayacağı tek mevki 10 numara bence. Kanat oynayacak ne hizi ne gücü var. Paşa maçında, sol bek ezdi resmen. En azindan biraz daha genis alanda oynarsa cok fazla ikili mücadele sorunu yasamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuları değiştirsek yine aynı şeyleri söylüyor olacaktık.Bu çelimsize milyon eurolar dök,yabanci kontejyanini harca muadili Yunus Akgünü yetersiz bulup yolla
Bunu yapan kim futbol dehası Fatih bey![]()
Orada daha sıkıntı yaşayabilir fiziksel anlamda. 10 oynasa bile arkasında kim olacak? Kenarda oynaması şu an en olağan bence. Oynayamaması ayrı, o konuda ben de öyle düşünüyorum ama oynayacaksa da kenarda olmalı.Şuan bizde oynayacağı tek mevki 10 numara bence. Kanat oynayacak ne hizi ne gücü var. Paşa maçında, sol bek ezdi resmen. En azindan biraz daha genis alanda oynarsa cok fazla ikili mücadele sorunu yasamaz.
Orada daha sıkıntı yaşayabilir fiziksel anlamda. 10 oynasa bile arkasında kim olacak? Kenarda oynaması şu an en olağan bence. Oynayamaması ayrı, o konuda ben de öyle düşünüyorum ama oynayacaksa da kenarda olmalı.
Torrent Beyinde isine geliyor.Aslında Torrent hoca durumu tek cümleyle özetledi.
Takım yatmış.
Eriten Terimdi zaten. Kurtulduk, şimdi enkazını kaldırmaya çalışacak gelenler. Artçılarından da kurtulmamız lazım. AldırdığıTurkiyenin en buyuk takimi eriyip gidiyor taraftardanda tepki yok.yaziklar olsun.Bu forumun %60 Ft dusmani zaten Ft gonderilmeseydi herkes isyan ediyordu bakiyorumda simdi kimseden ses cikmiyor.Anladimki Kume dusme olayi bahaneymis.Bide gelip Bu takim mac kazanamaz Ftnin kurdugu takim diyorlar gevsek gevsek yaziklar olsun sizin gibi taraftara.
Torrente gostericen tabi .Tudor bile harika hoca Bu Torrent denilen adamin yaninda.Eriten Terimdi zaten. Kurtulduk, şimdi enkazını kaldırmaya çalışacak gelenler. Artçılarından da kurtulmamız lazım. Aldırdığı
Anadolu’da 11 olamayacak adamlarla bir şekilde ilerleyeceğiz artık. Ne yazacaklardı harika takım kurdu Terim ona rağmen kazanamıyorlar mı? Tepkiyi kime gösterecekler Torrent’e mi? Yönetime gösteriyoruz zaten. Onlar da gidecek.