#80 Olimpiu Moruţan

Becali oynatırsanız fifa ya giderim felan demiş diyorlar. Ondan oynatmıyormuşuz :asd:
O heriften tehditvari açıklamalar beklenir tabi ama düşününce komik geliyor, akla yatkın değil yani

3-4 hafta önce Gs app Morutan'ı paylaşmıştı.Riera ile özel çalışıyorlardı.Üstüne düşüyorlar diye düşünmüştüm.Bekliyorum bir tane muhabir magazinel sorular yerine Morutan'ı soracak mı diye...

Hocaya göre, rotasyon yüzünden tercih edilmemiş, önümüzdeki maçlarda kadroya alınacağını düşünüyorum. Antrenmanlarda en iyi olanları seçmeye çalışıyormuş. Bu doğruysa Taylanın bu takıma girmemesi lazım yaw. Aynı şekilde ömerin de.

PVA gibi bir anda sahada görebiliriz ve ekstra motivasyonla oynayabilir, Morutan aslında bizim takımın Messi'si olabilecek potansiyele sahip hatta 10 numarada Cicaldau yerine de tercih edilebilir. Hoca belki de daha disiplinli ve bireyselden çok Kerem gibi takım oyununa adapte etmeye çalışıyor olabilir. Yakın zamanda sahada görmeye başlarız fiziksel olarak da güçlü bir şekilde döneceğini düşünüyorum.

PVA gibi bir anda sahada görebiliriz ve ekstra motivasyonla oynayabilir, Morutan aslında bizim takımın Messi'si olabilecek potansiyele sahip hatta 10 numarada Cicaldau yerine de tercih edilebilir. Hoca belki de daha disiplinli ve bireyselden çok Kerem gibi takım oyununa adapte etmeye çalışıyor olabilir. Yakın zamanda sahada görmeye başlarız fiziksel olarak da güçlü bir şekilde döneceğini düşünüyorum.
bencede çok haklısın...şu adaptasyon dönemini Torrent daha hazır oyuncularla gidermek istemiş olabilir ve son iki galibiyet ile çok rahat bir nefes aldık...bundan sonrada hem Pulgar hemde Morutanda zaman alacaktır....

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocaya göre, rotasyon yüzünden tercih edilmemiş, önümüzdeki maçlarda kadroya alınacağını düşünüyorum. Antrenmanlarda en iyi olanları seçmeye çalışıyormuş. Bu doğruysa Taylanın bu takıma girmemesi lazım yaw. Aynı şekilde ömerin de.
Bir geyik vardır, belki de gerçektir; "antrenman topçusu" diye.

Taylan antrenmanda çok iyi olup, maçta sıçıp sıvıyor ve Torrent buna yanılıp oynatıyor olabilir. Tabii ki eğer antrenmanlarda en iyi olanları seçtiği doğruysa.

Ben Morutan'ı özel çalıştırdıklarını düşünüyorum. Bir şeyleri eksik görmüş olabilir.

Seneye Adanademirspor'a kiralasınlar devre arası tekrar çağrılabilir opsiyonu koyarak bu çocuğun oynaması lazım gelişim yata yata olmaz ...

Sıkıntısı dil diyolar.İngilizce bilmediğinden Cicaldau ile konuşuyomuş ve aynı yerde oynadığı için Keremle de konuşuyomuş.Dil sıkıntısı çözerse takımdaşlığı artar..

Bonuslari ödememeleri icin oynamiyormus, nekadar dogruysa.

Bu herifte birşey eksik Ribéry potansiyeli hep vardı ama patlayamıyor

Keşke yüzünde yanık lekesi falan olsaydı efsane kanat olurmuş

1646143115795.webp

Senin de sıran gelecek aslan parçası, doğru bir plan içerisinde sezon başından beri sövdüğümüz PvA ve Berkan gibi adamların bile etkili olabildiğini gördük az bir kıpırdanma ile Emre Kılınç bile formasını geri aldı bu takımda Morutan'dan ümidimi asla kesmiş değilim onun bireysel yeteneğine güveniyorum

Ömer Taylan Berkan Kadroda ama bu çocuk yok sonra niye kümedeyiz…

Senin de sıran gelecek aslan parçası, doğru bir plan içerisinde sezon başından beri sövdüğümüz PvA ve Berkan gibi adamların bile etkili olabildiğini gördük az bir kıpırdanma ile Emre Kılınç bile formasını geri aldı bu takımda Morutan'dan ümidimi asla kesmiş değilim onun bireysel yeteneğine güveniyorum

Bugun demirkolu dinledim, torrent icin taktik disiplinden asla taviz vermiyor gibi bi yorum yapti. Ve tam olarak istedigini uygulayan oyunculari tercih ediyor. Morutan muhtemelen uyum saglayamiyor simdilik. Bayagi eksik oldugunu terim de belirtmisti. Umarim uyum saglar da süre almaya baslar.

Geri
Üst Alt