#80 Olimpiu Moruţan

Valla bireysel yeteneğinin hatrına Morutan bu takımdakilerin çoğunu döve döve oynar Taylan a sabrettiğimizin yarısını Morutan a sabretsek bugün çocuk neden psikolojik olarak çökmüş durumda diye konuşmazdık

Mostafa Mohamed her maç son 10-15 dakika kendini yırtıyor bir sonraki maç Gomis in yürüyerek oynamasını izliyor Morutan bugün kendini yırtsa haftaya kadroda olacak mı? Marcao dönünce ilk kesik yiyen yine Morutan olacak adım kadar eminim

Gözlemlediğim kadarıyla Cicaldau da yardımcı olmuyor çocuğa. Bi Alpaslan ilgileniyor.

Boşuna dememişler “toprak toprağı gurbette düzer” diye.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yorumu yeni gördüm,Cicaldau denen herif muhtemelen kendini unutturmaya çalışıyordur yardım falan edip kim sorumluluk alacak diye veya Rumen olduğunu unutuyordur ikiside çok kuvvetli ihtimal

Valla bireysel yeteneğinin hatrına Morutan bu takımdakilerin çoğunu döve döve oynar Taylan a sabrettiğimizin yarısını Morutan a sabretsek bugün çocuk neden psikolojik olarak çökmüş durumda diye konuşmazdık

Mostafa Mohamed her maç son 10-15 dakika kendini yırtıyor bir sonraki maç Gomis in yürüyerek oynamasını izliyor Morutan bugün kendini yırtsa haftaya kadroda olacak mı? Marcao dönünce ilk kesik yiyen yine Morutan olacak adım kadar eminim
İmzami atarim aynen öyle basiretsiz salak bi hocayla debeleniyoruz

Barisa attigi pas şahaneydi. kendisinden playmaker sag kanat olur

Kesinlikle ispanya ligine kiralanmali. Gerekirse maasinin yarisini verelim.

Yetenekli ve genc oldugu icin insan illa toparlayacaktir yani diye dusunuyor. Maasi da cuzi. Yine de tek kulvarda sampiyonluga oynayan takimda banko oynayacak durumda degil yedekten sokarak da olmuyor malesef. O yuzden kiralanmali ama gidecegi yerde oynayacagina emin olmak da cok zor. Utangac bir tip dil de bilmiyor

Bir şekilde bu çocuğu kazanmamız lazım. İlk oynadığı Kasımpaşa maçını hatırlıyorum da bu çocuk ligin içinden geçer, efsane olur dedirtmişti bana. Çok yetenekli ve bu yeteneği mutlaka işlemek lazım.
Bizim lig buna karşı işte, mesela yerli oynatma zorunluluğu olmasa yaz transer döneminde Onyekuru nun opsiyonunu kullanıp Kerem in önüne yazmaz mıydı Fatih Terim?

Ne bileyim Abdullah Avcı gençleri yetiştireyim onlar oynasın demek yerine hemen hazır oyuncuları almaktan yana her zaman Başakşehirde Trabzonda hep böyle oldu. Çünkü Türkiye de bugün ne kadar başarılı olduğun önemlidir gelecekte ne olacağını hangimiz düşünüyoruz ki? Bugün Fatih Terim devam ediyor ve Avrupa Liginde bir başarı yakalamış olsaydı ne bileyim takımı yarı-finale veya çeyrek-finale çıkartmış olsaydı herkes övüyordu kimse olumsuz yanları konuşmazdı. Trabzon bugün şampiyon oldu ama Hamsik sakatlandıktan sonra oynadıkları 18-20 maçlık periyotta hiçbir nane oynamamış olmasını hatta çoğu maçta skoru dahi alamamış olmalarını kimse konuşmuyor neden? Çünkü şampiyon oldular. Aynı şey bizim 2018/2019 şampiyonluğu için de geçerli tamam şampiyon olduk olmaya da Onyekuru, Feghouli, Mariano gibi oyuncuların aldığı galibiyetler ile yaşandı o şampiyonluk kimse bu takım ne oynuyor ne planı var diye konuşmadı bile

Biz bu kafayla devam ettiğimiz sürece 1 ileri gitsek 2 geriye gideriz ülke futbolu olarak, Morutan oynuyormuş/oynamıyormuş Torrent onu harcıyormuş filan kimsenin umrunda değil

Yetenekli ve genc oldugu icin insan illa toparlayacaktir yani diye dusunuyor. Maasi da cuzi. Yine de tek kulvarda sampiyonluga oynayan takimda banko oynayacak durumda degil yedekten sokarak da olmuyor malesef. O yuzden kiralanmali ama gidecegi yerde oynayacagina emin olmak da cok zor. Utangac bir tip dil de bilmiyor
Steau Bükreş'e kiralamaktan başka çare yok gibi.

bu adamı neye göre değerlendirip gönderilmeli diyoruz ki ?

belli bir yere kadar oynadı - goller de attı - topta taşıdı , kaybettide tabi aynı şekilde ama bir zamandan sonra banko yedek , torrent ile beraber kadroda yer bile bulamadı . Sonra 10 dk oynatılınca ne verecek adam?

inat edilmeli. Ortasahamız olmadığından her oynayan adamdan Kerem gibi fırlasın sprintle çalım atsın beklentimiz oldu ki bu yanlış. Kerem skor bulmasaydı aynı şekilde kiralansın denirdi burda çünkü baktığında az mı top ezdi ?

aynı seviyede değiller gelişim konusunda tabi ama gitsin denecek kadarda oyununu gördüğümüzü söyleyemem

he şunuda dip not ekliyeyim, sezonun yarısından fazlasında oynamayan - oynadığı kısımda da 90 dk kaç defa oynadı : tüm kulvarlarda total 35 maçta forma giymiş (ki kaç tanesi sonradan 10dk 15 dk lık maç bilmiyorum) 3 gol 5 asisti var.

kendisinden çok daha fazla süre alan Cica : 4 gol 4 asist (ki ilk maçlarda ve marsilya maçında - sonrası kayıp oynamasına rağmen)

Kalan orta saha taylan berkan : 0+0 istatistik

Steau Bükreş'e kiralamaktan başka çare yok gibi.
Oynatmazlar ki dogru durust. Zaten kesik yemis gibi bir seydi. Heriflerin kadroda 8 kanat ve 3 oos var. Tanase Popescu Stoica Gheorghe Olaru Cordea falan banko oynuyor neredeyse. Charleroi tipi bir sey dusunulebilir Ozornwafor transferindeki gibi.

Geri
Üst Alt