#80 Olimpiu Moruţan

Morutan mı Yunus mu? Bekleyip göreceğiz.

ikiside aynı anda olabilir Morutani orta içe koyarsan göbekten yağması kafasında.
Sistem ne olacak? 4-1-4-1 mi? İkisi de sağda o şekilde oynuyor zaten sağdan içe kat ederek. İkisini birden oynatmak için orta sahadan ödün vermek gerekir. Ha dersen ki mevcut orta sahalar kalacak başka transfer olmayacak o zaman oynatırım. Ama ikisi birlikte çok zor olur bence.

Sistem ne olacak? 4-1-4-1 mi? İkisi de sağda o şekilde oynuyor zaten sağdan içe kat ederek. İkisini birden oynatmak için orta sahadan ödün vermek gerekir. Ha dersen ki mevcut orta sahalar kalacak başka transfer olmayacak o zaman oynatırım. Ama ikisi birlikte çok zor olur bence.
ilk 11 değil dediğim tabi bu arada - yunus çizgiye inen mortuan göbekten dalan bi adam olabilir demek istedim daha çok aynı anda demek istemedim tam. farklı şekilde kullanılabilir bence.

not: kaldı ki şu Solbakken olursa daha değişik olur , o zaman bilemiyorum ne olur.

Morutan ve Yunus eğer takım uyumu sağlanırsa çok iyi ikili olurlar Morutana güvenim tam sene başı kampı iyi geçerse çok iyi yerlere gelecek

Selahattin Kınalı:

"Morutan ve Cicaldau’nun son halinden sonra Fatih Terim, 'En yakın dostlarımdan kazık yedim.' demiş."

(A Spor)

yine kendisi hariç herkes suçlu 😀😀 Şu açıklamayı yapanda kendisi

Fatih Terim: "Morutan'ı çok beğeniyorum. Bize haber yollamış, ben de izledim. Makul bir paraya herhalde Galatasaray'a yok demez." (27 Temmuz 2021)

Morutan'a şans verilmeli bireysel yetenek olarak takımda ilk 3'e girecek bir adam doğru zamanda doğru pozisyonda kullanırsak çok verimli olur..

Selahattin Kınalı:

"Morutan ve Cicaldau’nun son halinden sonra Fatih Terim, 'En yakın dostlarımdan kazık yedim.' demiş."

(A Spor)

Fatih Terim: "Morutan'ı çok beğeniyorum. Bize haber yollamış, ben de izledim. Makul bir paraya herhalde Galatasaray'a yok demez." (27 Temmuz 2021)
Kaynaksız yazılar yazmayalım.Baktım böyle bir yazı yazılmamış..

Selahattin Kınalı:

(A Spor)

Morutan ve Cicaldau’yu izleyince ‘Fatih Terim, en yakın dostlarının kazığını yemiş’ dedim.

Kendi yorum yapmış?

menajeri becali dursun başkan ve okan hoca ile konusmus

"Bir günlüğüne İstanbul'a gittim. Akşam yeni başkan, yeni teknik direktör Okan Buruk ile görüşmek için dışarı çıktım. Rumenlerimiz, Cicâldău ve Moruțan ile neler olduğunu bilmek istedim.

Herhangi bir karar verilmedi. Türk basınının ikinci lige transfer ettiği Morutan'dan da bana çok iyi bahsettiler. Morutan daha içine kapanık ama o bir futbolcu. Ona güven!

menajeri becali dursun başkan ve okan hoca ile konusmus

"Bir günlüğüne İstanbul'a gittim. Akşam yeni başkan, yeni teknik direktör Okan Buruk ile görüşmek için dışarı çıktım. Rumenlerimiz, Cicâldău ve Moruțan ile neler olduğunu bilmek istedim.

Herhangi bir karar verilmedi. Türk basınının ikinci lige transfer ettiği Morutan'dan da bana çok iyi bahsettiler. Morutan daha içine kapanık ama o bir futbolcu. Ona güven!

Becali alacağı paraya bakar. Morutan ve Cicaldau'yu topla 1 tane oyuncu etmez. Bu ikisinin bonversine 10 milyon euro verildi. (Cicaldau 6,5 Milyon Euro+ Morutan 3,5 milyon euro)

Sen sanki Fatih Terim "dost kazığı yedim" demiş gibi yazmışsın ve bunun üzerinden eleştirmişsin bir de önceki bir röportajını alıntılayarak. Ancak açıklama şu sekilde:

“Morutan ve Cicaldau’yu izleyince ‘Fatih Terim, en yakın dostlarının kazığını yemiş’ dedim.

Yani adam kendi görüşünü belirtmiş, Fatih Terim'in böyle bir beyanı olmamış. Böyle düşündüğünü gösteren bir şey de yok. Selahattin Kınalı'yı eleştirebilirsin mesela onu bilemem ama Fatih Hoca'yla bir alakası yok eleştirdiğin şeyin.

Geri
Üst Alt