Nedim Tokuyucu
İmparator
Eski morutan olsa min 1 çalıma girip tekrar geri pas verirdi
Luccayı ajax almadı mıMorutan için 5.5 milyon euro mu yoksa santrafor Lorenzo Lucca'nın takasına mı okey olurdunuz?
kiralıkLuccayı ajax almadı mı
Kiraladılar 1 milyon+ 10 milyon satın alma opsiyonuna ama Ajax'ta tutmadı o yüzden kullanmayacaklar. zaten fazla süre de vermiyorlar. O yüzden bizde de hiç santrafor kalmadığı düşünürsek yedek için böyle bir takas düşünülebilir gibi geliyor bana.Luccayı ajax almadı mı
Direkt gelsin o boyla iş yapmama olasılığı yok, fmde has adamımdırKiraladılar 1 milyon+ 10 milyon satın alma opsiyonuna ama Ajax'ta tutmadı o yüzden kullanmayacaklar. zaten fazla süre de vermiyorlar. O yüzden bizde de hiç santrafor kalmadığı düşünürsek yedek için böyle bir takas düşünülebilir gibi geliyor bana.
Bana da tam bizim lig için biçilmiş adam gibi geliyor. Yönetimin yerinde olsam Lucca- Morutan takasını önerirdim.Direkt gelsin o boyla iş yapmama olasılığı yok, fmde has adamımdır
Önemli 1 değerbeğenir misin
:confused:Rashitsanin da değerini bilmiyoruz hala iyi bir performans göremedik.
Zorutanı yuzumuzu tam olarak guldurmese de en azindan tebessum ettirecek bir bedel karsiliginda shutlayabilecek miyiz dersin ustad:confused:
Zorutanı yuzumuzu tam olarak guldurmese de en azindan tebessum ettirecek bir bedel karsiliginda shutlayabilecek miyiz dersin ustad