Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.131
- 72.764
- 5.188
Eski morutan olsa min 1 çalıma girip tekrar geri pas verirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Luccayı ajax almadı mıMorutan için 5.5 milyon euro mu yoksa santrafor Lorenzo Lucca'nın takasına mı okey olurdunuz?
kiralıkLuccayı ajax almadı mı
Kiraladılar 1 milyon+ 10 milyon satın alma opsiyonuna ama Ajax'ta tutmadı o yüzden kullanmayacaklar. zaten fazla süre de vermiyorlar. O yüzden bizde de hiç santrafor kalmadığı düşünürsek yedek için böyle bir takas düşünülebilir gibi geliyor bana.Luccayı ajax almadı mı
Direkt gelsin o boyla iş yapmama olasılığı yok, fmde has adamımdırKiraladılar 1 milyon+ 10 milyon satın alma opsiyonuna ama Ajax'ta tutmadı o yüzden kullanmayacaklar. zaten fazla süre de vermiyorlar. O yüzden bizde de hiç santrafor kalmadığı düşünürsek yedek için böyle bir takas düşünülebilir gibi geliyor bana.
Bana da tam bizim lig için biçilmiş adam gibi geliyor. Yönetimin yerinde olsam Lucca- Morutan takasını önerirdim.Direkt gelsin o boyla iş yapmama olasılığı yok, fmde has adamımdır
Önemli 1 değerbeğenir misin
Rashitsanin da değerini bilmiyoruz hala iyi bir performans göremedik.

Zorutanı yuzumuzu tam olarak guldurmese de en azindan tebessum ettirecek bir bedel karsiliginda shutlayabilecek miyiz dersin ustad
Zorutanı yuzumuzu tam olarak guldurmese de en azindan tebessum ettirecek bir bedel karsiliginda shutlayabilecek miyiz dersin ustad