#80 Olimpiu Moruţan

Böyle 1 maç şanslı bir anı olmalı; Zaniolo'nun fb maçı gibi. Ondan gelecek özgüven ile ve kendini geliştirerek 11 i zorlayabilir. Kankası Cicaldau ile de muhabbeti kesmeli.

Mental olarak sağlıklıyken bu, ama küserse “neden kaldı bu” dedirtir hepimize. Bu kadroda forma bulabilecekse kalsın, yoksa yedekte zorlar takımı

Oyuncu satmayacaksak kadroda yer yok gibi

Topa dokunuşları, pas trafigindeki seriligi ve oyunun yönünü terse çevirmesi gerçekten çok başarılıydı ...

Haftaya 11 oynatilinca gömülecek oyuncu arıyonuz gibi geldi bana.
Uyum yasayacağı oyuncularla oynatılirsa başarılı olmama ihtimali yok, ayni berkanın doğru ekiple oynadığında gösterdiği performans gibi.
Tamamlayıcı oyuncuları tespit edip o sekilde oynatılmalı.
Aynen as kadroyla oynamalı. Çorba gibi takımda herkes sırıtıyor özel bir yetenegin yoksa

Bunu gönderene kadar gidecek çok kanat var takımda en son bu çocuk gönderilmeli illa gidecekse

Kaliteli ayaklari var mental olarak kendini geliştirirse kilit açma görevlerini üstlenebilir. Kesinlikle yabana atilacak bir futbolcu değil.

Aynen as kadroyla oynamalı. Çorba gibi takımda herkes sırıtıyor özel bir yetenegin yoksa
Nasıl kerem-icardi uyumu olduysa ben acayip bir şekilde zaha ile de morutzanın uyumu olacağını düşünüyorum. Biraz 10 numaraya kayarak oynayıp inanılmaz işler çıkarabilir. Bu uyum olursa bize inanılmaz esneklik sağlar.

İtalya'da ne yaptılarsa çok olgunlaşmış. Aynı Bruma'nın İspanya yapıp geri dönmesi gibi kalitesini artırdı. Oyun zekası kayda değer bir şekilde gelişmiş. Umarım böyle devam eder.

sosyal fobi tanısı koydum bu arkadaşa. tedavi olursa oldukça başarılı olur gibi.

savunma yönünü geliştirse sağ kanatta formayı kapma şansı bile var da zor tabi öyle bi oyuncu değil

Bu cocukda yetenek olduğunu söylüyoruz zaten üstüne düşülürse çok iyi futbolcu ancak Rumen diye çocuğa çöp diyenler var.

Bu sene neden hiçbir şekilde as takımla birlikte oynatılmadı, çok enteresan. Cica ile aynı milletten diye adamın adı çıkmış.
Oynadığı dakikalarda hep iyi işler yaptı. 2. yarıyı izlemedim ama anladığım kadarıyla maçı döndüren adamlardan olmuş.
Bu adamı en azından 1 sene elde tutmak gerek. Biraz parlasa 10 milyonu var temizinden. Hani öyle ya tutarsa mevzusu da değil adam olumlu işler yapıyor zaten.

Bu çocuktan hep umutluydum. Hala da umutluyum. Mental problemlerini aşabilirse ya da aştıysa sezonun parlayan isimlerinden biri olur.

Geri
Üst Alt