#80 Olimpiu Moruţan

Kiralayacak isek

Bu sefer Hollanda veya Belçika ligi bir yere kiralayalım

En azından istatistik filan kasarsa

daha fazla para kazanabiliriz

Bakambu'ya soldan çıkardığı top çok iyiydi hatta 1-2 tane defansif müdahalesi de iyiydi, potansiyeli var ama nedense fiziksel olarak bana yetersiz geliyor. Torreira'nın da boyu kısa ama omuz omuza da rakibini yıkıyor rakibi ısırıyor.

Önümüzde süre var 1-2 maç daha görmek lazım yerleşen rakiplere karşı etkili olacağını düşünüyorum ama mevkisi çok şişik o yüzden karar vermek zor olacak.

Bu da sure alacagi bi yere gitsin diycem de Mertens'in pert olma durumunda onun pozisyonuna en yakin eleman bu gorunuyo

Satılsın lütfen, biktik kiralık vermekten topculari.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidiyorsa bari araplarin 10 milyon teklifi dogru olsunda oraya gitsin. Bize iyi para kazandirmis olur ve kendiside 3-4 milyon maas kopartir ordan.

Kendi adıma, bizim için yeterli bir futbolcu olmadığını düşünüyorum umarım güzel rakama satabiliriz. Kalacaksa da ben utanmaya razıyım yeter ki katkı versin.

İnşallah Morutan’dan Rashica’ nın bonservisini karşılayacak miktarda bir bonservis bedeli elde edebiliriz

Kiralık gidecekse kesinlikle zorunlu opsiyon olmalı. Aksi halde menajerine kulüp bulması söylenip ettiği fiyata nihai paket yapılmalı. Böyle sürüncemeli işlerden hayır çıktığı oldu mu?..

Geri
Üst Alt