- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Geçmiş olsun aslan parçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu çocuk nolcak şimdi maç oynama sıkıntı muhabbeti falan vardı geri mi dönecek?
Allah acil şifalar versin geçmiş olsun
Erden gittiği anda Cenk ve Mehmet Özbek at koşturacak daha iyi seçeneğin var mı?Geri donuyor pek mukemmel transfer planlamamiz sayesinde (umarim bu sezon el ayak cektirilirler Erden dahil - direk transferden). Sanirim sakatlik sonrasi yanisi lig basinda antrenmanlara baslar.
Erden gittiği anda Cenk ve Mehmet Özbek at koşturacak daha iyi seçeneğin var mı?
Renkdaşım tek seçenek Nuri Şahin gibi bir adamı ya da şu Leverkusendeki adamı sportif direktör yapmak ama onlar da olacak iş değil.Kosturtmasinlar renkdas. Kaldi ki Erden'de basarisiz transferler konusunda. Kalan hepsinde ok (iletisim, yonetim, adaptasyon, destek ve planlama)... ama oyunculari bulup hocaya onderdiyse ve alindiysa buyuk hatali. Aksi durumda hoca hatali demek istedim.
Adamın bacağı koptu.. seneye bu zamanlar ancak oynarTete'yi satip kadro da tutmak lazim diye dusunuyorum
Ne buuuu??Terim kazığı
AnlayanaNe buuuu??
Yine beni tongaya getirdin. Bir an anti terimci olduğunu düşündüm. Bu bana iyi bir ders oldu.Anlayana