#80 Olimpiu Moruţan

Bu çocuk nolcak şimdi maç oynama sıkıntı muhabbeti falan vardı geri mi dönecek?

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun

Bu çocuk nolcak şimdi maç oynama sıkıntı muhabbeti falan vardı geri mi dönecek?

Allah acil şifalar versin geçmiş olsun

Geri donuyor pek mukemmel transfer planlamamiz sayesinde (umarim bu sezon el ayak cektirilirler Erden dahil - direk transferden). Sanirim sakatlik sonrasi yanisi lig basinda antrenmanlara baslar.

Geri donuyor pek mukemmel transfer planlamamiz sayesinde (umarim bu sezon el ayak cektirilirler Erden dahil - direk transferden). Sanirim sakatlik sonrasi yanisi lig basinda antrenmanlara baslar.
Erden gittiği anda Cenk ve Mehmet Özbek at koşturacak daha iyi seçeneğin var mı?

Erden gittiği anda Cenk ve Mehmet Özbek at koşturacak daha iyi seçeneğin var mı?

Kosturtmasinlar renkdas. Kaldi ki Erden'de basarisiz transferler konusunda. Kalan hepsinde ok (iletisim, yonetim, adaptasyon, destek ve planlama)... ama oyunculari bulup hocaya onderdiyse ve alindiysa buyuk hatali. Aksi durumda hoca hatali demek istedim.

Kosturtmasinlar renkdas. Kaldi ki Erden'de basarisiz transferler konusunda. Kalan hepsinde ok (iletisim, yonetim, adaptasyon, destek ve planlama)... ama oyunculari bulup hocaya onderdiyse ve alindiysa buyuk hatali. Aksi durumda hoca hatali demek istedim.
Renkdaşım tek seçenek Nuri Şahin gibi bir adamı ya da şu Leverkusendeki adamı sportif direktör yapmak ama onlar da olacak iş değil.

Kötünün iyisi Erden Beyin geçen seneki transferlerden akıllanmış olmasını beklemek.

He bir diğer durum da basında geçen tutarlar gelirse Zaha,Tete ve Ziyech’den kar etme durumun var.

Tete'yi satip kadro da tutmak lazim diye dusunuyorum

Becali'ye az sövmedik bu akılsızı alırken.

Topa vurmaya başlaması en az 3 ay tam hazır olması da nisanı bulur

Geri
Üst Alt