81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Yayınlandı !

Forumumuzda geçici teknik bir arıza yaşanmıştır.

Derin Gsc Genel Sekreteri

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın. Ne olmuş burada yahu :D

Neyse en azından benim 3.lüğüm garanti sanırım o yüzden heyecan yok :asd22:

Ben bu yarışmadan hiçbir şey anlamadım :D Dün gece foruma girmeye çalıştım,bildirimlerde sizden bahsedildi,dedim forum bana mı kapatıldı :D Birinciliğim mi çekilemiyor derken sondan birincilikmiş nerdeyse :D

3 güne yayılan yarışma ilk defa oldu herhalde. :D

Porsuk zaferine giden yolda kediler trafoya girdiler ve 90.dakika da elektriği kesilen stadyumda ki maç gibi oldu. :D

Şu aşamadan sonra porsuk zaferi dışında bitecek her sonuç şaibedir. :D

Bayağı heyecan yaptım şaka maka. :D

Uzadıkça stres oluyor insan.

Bayağı heyecan yaptım şaka maka. :D

Uzadıkça stres oluyor insan.
Şampiyon olmuşsun işte kardeşim stres yapma boşuna :D Ozan'ın Deep Purple - Child in Time parçasını puansız geçeceğine ihtimal veriyor musun gerçekten? :D Lakin ikidir benim listemdeki şampiyon adayı parçalarımı iç ediyorsun çok kızıyorum haberin olsun kardeşim :asd22:

Şampiyon olmuşsun işte kardeşim stres yapma boşuna :D Ozan'ın Deep Purple - Child in Time parçasını puansız geçeceğine ihtimal veriyor musun gerçekten? :D Lakin ikidir benim listemdeki şampiyon adayı parçalarımı iç ediyorsun çok kızıyorum haberin olsun kardeşim :asd22:

60 yarışmadır beklettim ben o şarkıyı yalnız. :D

Tehlike anında imdat çekiciydi benim adıma. :)

Nightwish'le katılınca aklıma geldi, UğurYılmaz kardeşimin yokluğunu hissediyoruz.

Kendisi burada olsa 12 puanım garantiydi diye düşünüyorum.

Önümüzdeki yarışmalarda görürüz umarım...

Nightwish'le katılınca aklıma geldi, @UğurYılmaz kardeşimin yokluğunu hissediyoruz.

Kendisi burada olsa 12 puanım garantiydi diye düşünüyorum.

Önümüzdeki yarışmalarda görürüz umarım...
Haha, çalışırken kafam dağılsın diye foruma göz atıyordum haliyle yarışma başlığını görünce bir bakayım ne var ne yok diye girdim - Nightwish parçasını youtubedan açıp işime devam ettim. Çok yerinde bir anma olmuş açıkçası.

Haha, çalışırken kafam dağılsın diye foruma göz atıyordum haliyle yarışma başlığını görünce bir bakayım ne var ne yok diye girdim - Nightwish parçasını youtubedan açıp işime devam ettim. Çok yerinde bir anma olmuş açıkçası.
Uğur nerelerdesin kardeşim kayboldun hiç yoksun ortalarda :D

Arada kafan dağılsın diye yarışmalara da katıl kardeşim. Olmuyor böyle. Şarkısını dikkatle tespit edip karşılıklı 12 puanlaşacağım kimse kalmadı :D

Eh benim de 50 yarışmadır listemdeydi ne olacak yani :D 30. yarışmadan öncesi tarih yazmıyor beni ne yapalım? :D

Arda Ağabey 2 şampiyonluk üst üste almasa en az 5 yarışma daha girmezdim. :D

Galiba sen de göndermişsin bu yarışma benden sonra.

Deep'in geçen şarkısı 2. olunca dedim kesin akıl eden çıkacak en sevdiğim Deep şarkısı ve belki de rock tarihinin en muazzam gitar sololarından birini içinde barındıran 3 perdelik bu baş yapıtı artık sahaya sürme vakti geldi. :D

Kusura bakma ağabey. Kazanırsam yarısı da senindir. :D

Arda Ağabey 2 şampiyonluk üst üste almasa en az 5 yarışma daha girmezdim. :D

Galiba sen de göndermişsin bu yarışma benden sonra.

Deep'in geçen şarkısı 2. olunca dedim kesin akıl eden çıkacak en sevdiğim Deep şarkısı ve belki de rock tarihinin en muazzam gitar sololarından birini içinde barındıran 3 perdelik bu baş yapıtı artık sahaya sürme vakti geldi. :D

Kusura bakma ağabey. Kazanırsam yarısı da senindir. :D
Geyik yapıyorum zaten kardeşim :D İyidir iyi yabancıya gitmedi en azından :D

Geri
Üst Alt