Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.838
- 21.087
- 2.643
Benim katilmadigim yarismayi size tamamlatmam demistim ama anlamadiniz.![]()
Herve Tum intikam mi aliyor yoksam Emrah Yıldırım :asd22:
o avatar ne oyle yaw

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim katilmadigim yarismayi size tamamlatmam demistim ama anlamadiniz.![]()
Ne olmus benim avatarima.![]()
Hamza hocama laf ettirmem bilesinvirus girmis galiba, bi adam bi yeri isaret ediyor ama ben de tam anlamadim![]()
Gunaydin kardes.Günaydın. Ne olmuş burada yahu
Neyse en azından benim 3.lüğüm garanti sanırım o yüzden heyecan yok :asd22:
Şampiyon olmuşsun işte kardeşim stres yapma boşunaBayağı heyecan yaptım şaka maka.
Uzadıkça stres oluyor insan.
Şampiyon olmuşsun işte kardeşim stres yapma boşunaOzan'ın Deep Purple - Child in Time parçasını puansız geçeceğine ihtimal veriyor musun gerçekten?
Lakin ikidir benim listemdeki şampiyon adayı parçalarımı iç ediyorsun çok kızıyorum haberin olsun kardeşim :asd22:
Haha, çalışırken kafam dağılsın diye foruma göz atıyordum haliyle yarışma başlığını görünce bir bakayım ne var ne yok diye girdim - Nightwish parçasını youtubedan açıp işime devam ettim. Çok yerinde bir anma olmuş açıkçası.Nightwish'le katılınca aklıma geldi, @UğurYılmaz kardeşimin yokluğunu hissediyoruz.
Kendisi burada olsa 12 puanım garantiydi diye düşünüyorum.
Önümüzdeki yarışmalarda görürüz umarım...
Eh benim de 50 yarışmadır listemdeydi ne olacak yani60 yarışmadır beklettim ben o şarkıyı yalnız.
Tehlike anında imdat çekiciydi benim adıma.![]()
Uğur nerelerdesin kardeşim kayboldun hiç yoksun ortalardaHaha, çalışırken kafam dağılsın diye foruma göz atıyordum haliyle yarışma başlığını görünce bir bakayım ne var ne yok diye girdim - Nightwish parçasını youtubedan açıp işime devam ettim. Çok yerinde bir anma olmuş açıkçası.
Haha, çalışırken kafam dağılsın diye foruma göz atıyordum haliyle yarışma başlığını görünce bir bakayım ne var ne yok diye girdim - Nightwish parçasını youtubedan açıp işime devam ettim. Çok yerinde bir anma olmuş açıkçası.
Eh benim de 50 yarışmadır listemdeydi ne olacak yani30. yarışmadan öncesi tarih yazmıyor beni ne yapalım?
![]()
Geyik yapıyorum zaten kardeşimArda Ağabey 2 şampiyonluk üst üste almasa en az 5 yarışma daha girmezdim.
Galiba sen de göndermişsin bu yarışma benden sonra.
Deep'in geçen şarkısı 2. olunca dedim kesin akıl eden çıkacak en sevdiğim Deep şarkısı ve belki de rock tarihinin en muazzam gitar sololarından birini içinde barındıran 3 perdelik bu baş yapıtı artık sahaya sürme vakti geldi.
Kusura bakma ağabey. Kazanırsam yarısı da senindir.![]()