- 29 Temmuz 2011
- 17.287
- 8.857
- 1.588
Ağabey takımın zamanında bilinçli sabote edilmesine engel olamadık, olamadığımız gibi burda o vakitlerde o "kekoları" bile savunan arkadaşlarla aynı ortamda fikir alışverişinde bulunmanın pek fayda sağlamayacağını düşündüm gerçi bundan ziyade midem bulandı diyelim yani. Hem Sabri varsa ben yokum resti çekmiştim kendi kendime, daha pragmatist yaklaşma durumları filan hayatımda kendime verdiğim tutabildiğim nadir sözlerden biri oldu ama olsun takım çok destek oldu haliyle. Bunlardan öte hem işe başladım filan bir foruma girme alışkanlığımı kaybettim diyebilirim tüm gün bilgisayar evi geçince bilgisayar filan boğuyor açıkçası ancak en çok yazmaktan ziyade sizin muhabbetlerinizi okumayı özledim ve yarışmayı tabii. Neyse işte en kötü geçmişe dönük bir arşive sahip olduğumu düşünüyorum yine boşluğa düştüğümde okuyacak keyifli enstantaneler yaşanmıştır eminim aramızda.Uğur nerelerdesin kardeşim kayboldun hiç yoksun ortalarda![]()
Böyle kopuk kopuk ve okuyan açısından göz kanamasına kadar varabilecek rahatsızlıklara yol açabilecek yazımdan ötürü özür diliyorum, çıkmak üzereyim de ondan mütevellit. Size bol eğlenceler diliyorum, umarım bir BPL üyesi kazanır.