81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist Yayınlandı !

Ağabey düşüncen için sağol ama ben kendi hakkımla kazanana kadar forumdan hediye almayacağım. :D

Şaka bir yana illa ben almam diyorsan tişört sana gelince yahut direk Emrah ağabey yoluyla ihtiyaç sahibi bir küçük aslana sürpriz yapabilirsin. Forumca sevap kazanmış oluruz fena mı? :D

Tamam abim öyle yapalım o zaman.

Bu kadar rockcu gecen olsa odul alirdik
Bugun nallari toplariz yine

te doy una hostia

@Alpay Asma nın ruh sağlığını düşündüğüm için iddiasız bir şarkıyla girmeye karar verdim :D

Ağabey bırakıyorum ben rekabeti becerebilirsem. :D

Söz vermeyim çünkü çok bozdurdu sözümü bu yarışma bana ama artık meditasyona mı başlarım, psikoloğa mı danışırım bir şekilde arada katılmayıp muhabbet etmeye başlığa gelmeyi de öğreneceğim inşallah. :D

Ağabey bırakıyorum ben rekabeti becerebilirsem. :D

Söz vermeyim çünkü çok bozdurdu sözümü bu yarışma bana ama artık meditasyona mı başlarım, psikoloğa mı danışırım bir şekilde arada katılmayıp muhabbet etmeye başlığa gelmeyi de öğreneceğim inşallah. :D

Kendini köprüden atarsan maazallah falan bu vicdan azabı ile yaşayamam, iddiasız ama çok güzel bir şarkı ile katılıyorum ama puanımı isterim :D

Sarkimi yolladim.

Kendini köprüden atarsan maazallah falan bu vicdan azabı ile yaşayamam, iddiasız ama çok güzel bir şarkı ile katılıyorum ama puanımı isterim :D

İyi madem borcum olsun sana. :D

Benim düzenlediğim yarışma da en iddialı eserin ile girersin şampiyon yaparım seni. :D

Şarkı tamamdır. Hiç umutlu değilim bu durumda kesin ilk ona girecek. Ne kadar az umut okadar iyi derece.

Son 3 kişi

Hadi beyler

İlk sayfada şarkısı onaylananlar açıklanmıştır.

Geri
Üst Alt