81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Tanju Karayel

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
@Alpay Asma @Aslan Türkoğlu

Ve saygıdeğer diğer yarışmacı arkadaşlar. Efsane bir yarışma oldu bu efsane yarışmanın efsane birincisi birazdan belli olacak.

Toplanın :)

Son düzenleme:
En son nerde kalmıştık:D

Alpay'ın tüm gün aklı burdaydı sanırım, hiç bir işe konsantre olamıştır, keza Aslan da sesi çok çıkmadı(esdi gürledi orası ayrı) sonucun ne olacağı hakkında. Bakalım Porsuk şampiyon mu yoksa Komodo şampiyon mı çıkacak.

Son puanlar bilindiği üzere sayın Ozan Tokgöz ağabeyden gelmişti. Açıklanmayan puan sıralaması;

10- ve 12- puanlar acaba kime/ kimlere gidecek.

Şampiyon @Alpay Asma

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Alpay Asma tebrikler kardeşim. Bu efsane yarışmada efsane birinci oldun.

Aslan Türkoğlu kardeşim 2.lik seni kesmez biliyorum ama kürsüde olmakta sizin lobinizin durgun şu zamanlarında daha büyük başarılara vesile olması açısından çok iyidir. Sukünet içinde kalalım:) Tebrikler:hat:

Can Uz yeri garanti olan, kafası en rahat kişi sendin kardeşim:D Tebrik ediyorum.

@Erman Türker Şampiyon şarkıyı gönderen bir diğer kişi de Erman ağabeydi ama Alpay her zaman olduğu gibi önce davrandı. Seni de tebrik ederim lobidaşım:hat:

Alpay Asma tebrikler kardeşim. Bu efsane yarışmada efsane birinci oldun.

Aslan Türkoğlu kardeşim 2.lik seni kesmez biliyorum ama kürsüde olmakta sizin lobinizin durgun şu zamanlarında daha büyük başarılara vesile olması açısından çok iyidir. Sukünet içinde kalalım:) Tebrikler:hat:

Can Uz yeri garanti olan, kafası en rahat kişi sendin kardeşim:D Tebrik ediyorum.

Sağol lobidaş eline sağlık :D

Alpay ve Aslan --> Tebrikler beyler.

Forumun teknik aksaklıkları sonuçların açıklamasını sekteye uğrattı, bugünde bu saate kadar işlerim olduğundna dolayı sonucu şimdi açıklayabildim. Kusuruma bakmayın.

Tüm arkadaşlar da teşekkür ederim.

Enteresan ve unutulmayacak bir yarışma daha oldu herhalde:D

Forumun teknik aksaklıkları sonuçların açıklamasını sekteye uğrattı, bugünde bu saate kadar işlerim olduğundna dolayı sonucu şimdi açıklayabildim. Kusuruma bakmayın.

Tüm arkadaşlar da teşekkür ederim.

Enteresan ve unutulmayacak bir yarışma daha oldu herhalde:D

80. yarışma son oya kalan 5 adaylı şampiyonluk yarışı, bu yarışma da yine son saniyeye kalan maçta elektrik kesintisi gibi gelen, adeta Cine 5'te ki maçın ilk 5 dakikası sonrası kesilen yayın efekti veren bir yarışma oldu. :)

Ellerine sağlık.

depositphotos_32792817-Honey-Badger-Mascot-Claw.jpg

Geri
Üst Alt