81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

82'yi açın da yarışalım beyler

alpay lobidaşi Erman Bey'i bile yemiş. Gözü dönmüş resmen. Erman Bey bildigin piyon olmuş.:asd22:

Yarışma açılır açılmaz şarkımı gönderdim. :D

Lütfen aramıza nifak sokmaya çalışmayalım Barış Bey. :D

Erman Ağabey lobimizin benden çok daha değerli bir mihenk taşı, ve musiki kulağı olan bir üyesidir. :)

:kupa: Kupa ise isimlerin değil camiamızın müzesine girmiştir. :)

32. Bal Porsuğu zaferi hayırlara vesile olsun.

Şu Hall of Fame'i bir güncelleyin yav. Arada 1.liklerim 3.lüklerim falan filan var.. Gövde gösterisi yapamıyoruz ağız tadıyla :asd22:

82. yarisi acmak isteyen babayigite

Applaus.gif

Yarışma açılır açılmaz şarkımı gönderdim. :D

Lütfen aramıza nifak sokmaya çalışmayalım Barış Bey. :D

Erman Ağabey lobimizin benden çok daha değerli bir mihenk taşı, ve musiki kulağı olan bir üyesidir. :)

:kupa: Kupa ise isimlerin değil camiamızın müzesine girmiştir. :)

32. Bal Porsuğu zaferi hayırlara vesile olsun.

Erman Bey'i ez geç sonra iltifat et. Erman Bey hemen istifasini vermeli. Vermezse lobinin en zayif halkasidir zannimca. Gelişmeleri görecegiz.:D

32 diyorsunuz birde. Hala MSE şampiyonlugunu sayiyormusunuz ya. Ben utandim be kardeşim.:D

Artık birincilik tacını 2. kez giyme vaktidir lobidashım. :)

Son 5 yarışmadır 3-10 arasında yer değiştiriyorum. Dolayısıyla beklentiyi bu seviyede tutmakta fayda var. :D

Bu arada söz konusu yarışmaların üçünde benim şarkımı favoriler arasında gösterdin, hiç birinde derece alamadım. Gerisini sen anlamışsındır ağabey. :P

Son 5 yarışmadır 3-10 arasında yer değiştiriyorum. Dolayısıyla beklentiyi bu seviyede tutmakta fayda var. :D

Bu arada söz konusu yarışmaların üçünde benim şarkımı favoriler arasında gösterdin, hiç birinde derece alamadım. Gerisini sen anlamışsındır ağabey. :P

Senin şarkını artık göstermiyorum bir de böyle deneyelim. :D

Ama cidden bu yarışma özellikle bence çok güzel bir şarkıydı. Ya da zaafım var bu tarza bilemiyorum. :)

Senin şarkını artık göstermiyorum bir de böyle deneyelim. :D

Ama cidden bu yarışma özellikle bence çok güzel bir şarkıydı. Ya da zaafım var bu tarza bilemiyorum. :)

Anılar depreşmiştir belki? Senin gençlik döneminde popüler olan bir şarkı sonuçta. :D

Alpay Asma nin arkası çok kuvvetli artik buna inandim ama biz komodalar küllerimizden dogariz tebrikler Alpay bey ama Aslan reisimizede tebrikler sonuna kadar çarpıştı helal olsun

Son düzenleme:
Ordan bi 82 alabilirmiyiz acaba diycemde maç var yarın.

La durun bir tadını çıkarayım. :cigara:

Sonra yine tadını alamadan iddialı gönderiyorum. :D

Küfür yiyeceğiz bu gidişle. :D

Neyse bu sefer son oyda kendi patimize sıkmadık. Bu şampiyonluk Mami'ye hediye olsun. İntikamı alındı :D

Yarışmanın kaderiyle oynamami ister misiniz? :D

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt