81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Evet Komodolarin gizli görüsmesinden sonra cikan karar. Komodo Ejder Lobisine gönülveren iki delikanli görevlendirildi ceza kesmek icin.

pulp-fiction-auftragskiller-jpg--a2ae2095f4cfa856-.jpg

İyi yapmış. Söylemeyeyim diyorum da şampiyon olduk diye atlamışsın hemen :D

O yüzden kürsü bile görememen hoşuma gitti açıkçası :asd22:

John Denver ile geçen şampiyon oldun. Onun için 12 vermen lazimdi. Gittin 10 puan verdin ayip.:D

John Denver ile geçen şampiyon oldun. Onun için 12 vermen lazimdi. Gittin 10 puan verdin ayip.:D

Normalde 1 puan bile vermemem lazım bu hareket karşısında ama yine insaflı davrandım :)

Üstünden bari birkaç yarışma geçseydi, bir de şarkı seçimlerime tonla laf eden adamsın ha. :D

Bana bilimsel veri ile geliniz, son 10 yarışmanın istatistiklerini çıkartmak zorunda bırakmayın beni. :D

Çıkartınız efendim. Tekrar tekrar aynı açıklamaları yapmak zorunda kalmayalım :D Ayberk ile müzik ve film zevklerimizin çok benzemesi suç ise yukarıdaki görsel katmerli suç :D Artı benim Arda ağabeye de çok 12 vermişliğim var. Alpay'a da 0 vermişliğim var. Lakin biz kazanınca auuuuuuu vauuuuuu. Siz kazanınca zevk meselesi. Hadi oradan :D

John Denver'in en iyi şarkısı rekor kıran-Country Roads şarkısıydı. 2. sırada da Annie's Song gelir,Uğur'un vakti zamanda katıldığı.

Demek ki hoşuna gitmedi çok. :)

Elin rockunu begenmişte onu mu begenmemiş. Bunu kabul edemem:D

Çıkartınız efendim. Tekrar tekrar aynı açıklamaları yapmak zorunda kalmayalım :D Ayberk ile müzik ve film zevklerimizin çok benzemesi suç ise yukarıdaki görsel katmerli suç :D Artı benim Arda ağabeye de çok 12 vermişliğim var. Alpay'a da 0 vermişliğim var. Lakin biz kazanınca auuuuuuu vauuuuuu. Siz kazanınca zevk meselesi. Hadi oradan :D

17. Puanlar @Uğur İz kardesimizden geliyor.

12 Puan - Elvis Presley - Can't Help Falling In Love
10 Puan - Joan Baez - Love Minus Zero, No Limit
8 Puan - Stevie Ray Vaughan - Pride and Joy
7 Puan - George Michael - Jesus To A Child
6 Puan - Motörhead - I Ain't No Nice Guy
5 Puan - Stevie Wonder - Isn't She Lovely
4 Puan - Johnny Cash - Hurt
3 Puan - Arash - Pure Love
2 Puan - Camel - Rajaz (432Hz)
1 Puan - Kaolin "Partons Vite"

3. Puanlar bu yarismani efsane ismi saygi deger agabeyimiz @B. Arda Aycan'dan geliyor. Kedi lobisinin gururusun agabey :hat:

12 puan: Loving You (Nereden aklına geldi arkadaş!)
10 puan: Lungo La Strada (Bu muhteşem sanat eserini de pis harcayacaklar!)
8 puan: Love Minus Zero, No Limit
7 puan: Jesus To A Child
6 puan: Belladonna
5 puan: Hurt
4 puan: Rajaz
3 puan: Partons Vite
2 puan: Whole Lotta Love
1 puan: Pride and Joy

Sadece 79. yarışmaya bakmak bile yeterli. :D

Bizleri karşılıklı oy verme ile suçlamadan önce son 2 yarışma kedi efendilerin de karşılıklı 12'leştiklerini görmeleri gerekir diye düşünüyorum. :)

Kaldı ki Arda Ağabey-Uğur kardeşim de müzik zevki olarak benzerdir yine sizler gibi. :)

Alpay Asma'yi tebrik ederim.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Bana bilimsel veri ile geliniz, son 10 yarışmanın istatistiklerini çıkartmak zorunda bırakmayın beni. :D

Çıkartalım canım kardeşim :D İstatistik mini etek falan filan :D Adamla zevklerimiz uyuşuyor. Artı telepatik güçlerimiz varsa ne yapalım yani. İdamımızı mı istiyorsunuz yakıştıramadım size. Amerika gibi adamsın kardeşim :D

Bu arada ben de Alpay'a 10 puan verdim ve gerekli açıklamayı yaptım;yoksa 12 puan onundu. Yasaklı sandım şarkıyı...Lütfen bilimsel olmayan veriler ışığında konuşunuz Mehmet Bey.

tumblr_nt8klfkhM91trox53o1_400.gif

Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi. :)

Oh oh yandan yandan :m26:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt