Ugur Kaya
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 1.995
- 74
- 1.318
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarbi dediğin adam kadar şampiyonluğun var mı kardeşimErman Bey bildigin alpay--- sneijder sen-Sabri gibisin gözümde. Bu böyle olmamaliydi.![]()
Yasaksız biraz sıkıntı çıkmaz mı![]()
Eğer 82 olsun diyorsanız hiç açmayayım ben, yarın falan başkası açabilir çünkü. Uğraşacak durumda değilim beyler, belki haftaiçi açarım official bir yarışma. 10 kişilik rock açabilirim ama rahat rahat, gevşek gevşek oh.![]()
Yazılanları görüyorsun değli mi ? Özellikle porsuklar inanılmaz muhalefet ediyor, daha önceden sözüm vardı sana sözümü tutup rahatlamak istiyorum ama ne mümkün... Adamların gözünü hırs bürümüş![]()
Yazılanları görüyorsun değli mi ? Özellikle porsuklar inanılmaz muhalefet ediyor, daha önceden sözüm vardı sana sözümü tutup rahatlamak istiyorum ama ne mümkün... Adamların gözünü hırs bürümüş![]()
Adam bildiğin şova döktü işi.
38 kere ilk 5 yapmak nedir arkadaş ben 10 falanım muhtemelen.![]()
Alpay, Aslan, Can tebrikler,
Alpay kendini köprüden atmasın diye bir yarışma acıdık, porsuklar yine hemen havaya girmişler
Alırız havanızı haftayaArtık ağlasanız da sızlasanız da acımak yok
Bu arada 2015 yarışmalarından bir adet Metin Oktay t-shirt' i kazanmışım, @Emrah Yıldırım teşekkür ederim elime ulaştı.
Manevi değeri inanılmaz yüksek, benim için çok değerli bir ödül. Seneler sonra forum yerinde durur mu, ben forumda olur muyum, ben olurum, dostlar olur mu bilmiyorum ama bana hep sizi hatırlatacak harika bir anı olarak saklayacağım, keşke mümkün olsaydı da hepinize imzalatabilseydim.
Ağabey senden de bir ''Best of Arda Ağabey'' play-listi bekleriz.
Harcanan güzel eserlerinle, beklenmedik başarı kazanan parçalarınla bir tarih var orada da.![]()