81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Olur çok ta güzel olur, yarın maç varmış zaten... Maksat eğlence olsun.

-------------------------------------

Logo bilem yaptım, bu yarışmayı markalaştırmayı düşünüyorum. Yasaklı falan yok arkadaşlar sadece rock/metal olmak zorunda.

İyi bari açıver ağabey :D

Olur çok ta güzel olur, yarın maç varmış zaten... Maksat eğlence olsun.

-------------------------------------

Logo bilem yaptım, bu yarışmayı markalaştırmayı düşünüyorum. Yasaklı falan yok arkadaşlar sadece rock/metal olmak zorunda.

Yasaksız biraz sıkıntı çıkmaz mı :D

Eğer 82 olsun diyorsanız hiç açmayayım ben, yarın falan başkası açabilir çünkü. Uğraşacak durumda değilim beyler, belki haftaiçi açarım official bir yarışma. 10 kişilik rock açabilirim ama rahat rahat, gevşek gevşek oh. :D

Bu gece açılacak yarışmaya katılamam lakin yarın açılırsa harika olur :D

Yasaksız biraz sıkıntı çıkmaz mı :D

Yazılanları görüyorsun değli mi ? Özellikle porsuklar inanılmaz muhalefet ediyor, daha önceden sözüm vardı sana sözümü tutup rahatlamak istiyorum ama ne mümkün... Adamların gözünü hırs bürümüş :D

Eğer 82 olsun diyorsanız hiç açmayayım ben, yarın falan başkası açabilir çünkü. Uğraşacak durumda değilim beyler, belki haftaiçi açarım official bir yarışma. 10 kişilik rock açabilirim ama rahat rahat, gevşek gevşek oh. :D

Türk sanat müzigi olsun bari Rock olmasin. Gece gece kafamiz dagilmasin.:D

Yazılanları görüyorsun değli mi ? Özellikle porsuklar inanılmaz muhalefet ediyor, daha önceden sözüm vardı sana sözümü tutup rahatlamak istiyorum ama ne mümkün... Adamların gözünü hırs bürümüş :D

Yap ağabey. Ama mümkünse yasaklılar Yasaksız olursa herkes yine 1000 defa dinlediğimiz aynı şarkıları gönderecek ağabey. :D

Hatta ben sana liste yapayım.

Cranberries-Zombie
Bon Jovi-İt's My Life
R.E.M-Losing My Religion
Scorpions-Wind Of Change
Nirvana-Smells Like Teen Spirit

...

:D

Boş ver Mehmet genel anlamda iyilik yaramadı. Beklesinler yarını :D

Açıyorum o zaman, yasaklı şarkılar olmasın hak verdim o konuda :D

Gelen gelsin o zaman, gelmeyenler için; s. aşağı kasımpaşa :oley:

Bügün yarisi bekliyorum kesin bir babayigit cikar kayitlari acar

Adam bildiğin şova döktü işi. :D

38 kere ilk 5 yapmak nedir arkadaş ben 8 falanım muhtemelen. :)

Son düzenleme:
Adam bildiğin şova döktü işi. :D

38 kere ilk 5 yapmak nedir arkadaş ben 10 falanım muhtemelen. :)

Yalnız en az 76-77 yarışmaya katılmışımdır. :D

İlk 38. yarışmanın konularına erişim olmadığı için hatırlayamadıklarım var biraz daha fazla da olabilir 5. likler :oley:

İkinci olduğum şarkıların %50'sini şampiyon olan şarkılarımın çoğundan daha fazla seviyorum.

Eğer seçme imkanım olsa 12 şampiyonluğum şu şekilde olsun isterdim.

Rolling Stones-Angie
Beach Boys-California Dreamin
Goran Karan-Stay With Me (3. oldu)
Axell Rudi Pell-Oceans Of Time
Joe Cocker-Unchain My Heart
Secret Garden-Songs From Secret Garden (3. oldu)
Deep Purple-Child In Time
AC/DC-Highway To Hell
Dido-White Flag
Kansas-Dust In The Wind
Leann Rimes-Please Remember
Chris De Burgh-Lady In Red ( 7. olabildi)

Alpay, Aslan, Can tebrikler,

Alpay kendini köprüden atmasın diye bir yarışma acıdık, porsuklar yine hemen havaya girmişler :D

Alırız havanızı haftaya :D Artık ağlasanız da sızlasanız da acımak yok :D

Bu arada 2015 yarışmalarından bir adet Metin Oktay t-shirt' i kazanmışım, Emrah Yıldırım teşekkür ederim elime ulaştı.

Manevi değeri inanılmaz yüksek, benim için çok değerli bir ödül. Seneler sonra forum yerinde durur mu, ben forumda olur muyum, ben olurum, dostlar olur mu bilmiyorum ama bana hep sizi hatırlatacak harika bir anı olarak saklayacağım, keşke mümkün olsaydı da hepinize imzalatabilseydim.

Alpay, Aslan, Can tebrikler,

Alpay kendini köprüden atmasın diye bir yarışma acıdık, porsuklar yine hemen havaya girmişler :D

Alırız havanızı haftaya :D Artık ağlasanız da sızlasanız da acımak yok :D

Bu arada 2015 yarışmalarından bir adet Metin Oktay t-shirt' i kazanmışım, @Emrah Yıldırım teşekkür ederim elime ulaştı.

Manevi değeri inanılmaz yüksek, benim için çok değerli bir ödül. Seneler sonra forum yerinde durur mu, ben forumda olur muyum, ben olurum, dostlar olur mu bilmiyorum ama bana hep sizi hatırlatacak harika bir anı olarak saklayacağım, keşke mümkün olsaydı da hepinize imzalatabilseydim.

Ağabey senden de bir ''Best of Arda Ağabey'' play-listi bekleriz. :D

Harcanan güzel eserlerinle, beklenmedik başarı kazanan parçalarınla bir tarih var orada da. :D

Geri
Üst Alt