81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

9ddef78ab3141fe1f53162bb2a4c8deb.jpg

Şampiyonluk sonrası ben. :D

İan Gillan başkana nihayet taç giydirdik. Hoş 81 yarışma beklememesi gerekiyordu ya neyse. 3:20- 6:05 arası gitar solosu tarihin en çılgın ve uçuran sololarından biridir herhalde.

@Alpay Asma yine yeni yeniden tebrikler kardeşim :D Ne demiştim sana? :D Ozan Deep Purple'ı puansız bırakır mı allasen tarih yazmış mı böyle bir şeyi? :D
@Aslan Türkoğlu komodinler için harika bir başarı olmuş bence :D Sana da tebrikler kardeşim :D
@Can Uz işte bir porsuk neferi daha helal olsun :D

@Tanju Karayel eline emeğine sağlık kardeşim :D Daha nice yarışmalar düzenlemen ve nice porsuk şampiyonlukları ilan etmen dileği ile... :D

Biz dalga geçmekten yorulduk lakin rakip lobiler dalga konusu olmaktan yorulmadı puhahahahhahah :D Kaç olduk şimdi biz 32 mi? 3 şampiyonluk daha alıverin de şu logoyu 7. yıldıza güncelleyeyim :D

Birini Muhammed kardeşim alacak inşallah. Diğer ikisini de artık siz halledersiniz değerli ağabeylerim. :D

Ayberk Ağabey'in geçen yarışma 3 puan ile kaçırmasının ardından artık ondan bir şampiyonluk bekliyorum. Ozan Ağabey'de umarım yarışma esnasında dinlediği şarkılardan birini gönderirken play-list'inin iddialı kısımlarından gönderecek. :D

Can zaten hep ilk 6-7 içinde bitiriyor, o da her zaman kürsü favorisidir.

Ben biraz kafa karıştırarak sürpriz at olabilirim önümüzde ki süreçte, sizler boş geçerse stepneden çıkarım belki. :D

Birini Muhammed kardeşim alacak inşallah. Diğer ikisini de artık siz halledersiniz değerli ağabeylerim. :D

Ayberk Ağabey'in geçen yarışma 3 puan ile kaçırmasının ardından artık ondan bir şampiyonluk bekliyorum. Ozan Ağabey'de umarım yarışma esnasında dinlediği şarkılardan birini gönderirken play-list'inin iddialı kısımlarından gönderecek. :D

Can zaten hep ilk 6-7 içinde bitiriyor, o da her zaman kürsü favorisidir.

Ben biraz kafa karıştırarak sürpriz at olabilirim önümüzde ki süreçte, sizler boş geçerse stepneden çıkarım belki. :D
Ben de 7. şampiyonluğa ulaşayım tamamdır daha fazlasını istemiyorum :D 7 rakamını severim. 2 şampiyonluk daha alayım sonra ne halt ederseniz edin :D

Bu arada 82 ne zaman olacak yav? Bak logosu da hazır biz de hazırız :D :D
QZ53mr.png

Ben de 7. şampiyonluğa ulaşayım tamamdır daha fazlasını istemiyorum :D 7 rakamını severim. 2 şampiyonluk daha alayım sonra ne halt ederseniz edin :D

Niye 7 ağabey ayıptır sorması. :D

7'yi rahat görürsün daha başka ve büyük sevdiğin rakamlar vardır illa ki 10. Hagi gibi. :D

Niye 7 ağabey ayıptır sorması. :D

7'yi rahat görürsün daha başka ve büyük sevdiğin rakamlar vardır illa ki 10. Hagi gibi. :D
7 rakamını severim o yüzden :D Bir de tabi ardımdan gelenlerle farkı biraz açmak ve rahatlamak istiyorum :D 10 Metin Oktay 10 Hagi kim istemez ki :D

Tam yarışma açayım mı diyecektim ki saat 00:22 olmuş, ben dokuz buçuk falan sanıyordum :D

Biz dalga geçmekten yorulduk lakin rakip lobiler dalga konusu olmaktan yorulmadı puhahahahhahah :D Kaç olduk şimdi biz 32 mi? 3 şampiyonluk daha alıverin de şu logoyu 7. yıldıza güncelleyeyim :D

Erman Bey piyon olmuşsunuz hala dalga geçiyorsunuz.:asd22: alpay şarkini senden önce atmiş. Sende bunu kabullenmişsin. arda abi boşuna seni lobiden göndersinler diyip en zayif halka diye adlandirmamiş:D

10 kişilik rock yarışması açalım, bu gece belli olsun.

Erman Bey piyon olmuşsunuz hala dalga geçiyorsunuz.:asd22: alpay şarkini senden önce atmiş. Sende bunu kabullenmişsin. arda abi boşuna seni lobiden göndersinler diyip en zayif halka diye adlandirmamiş:D
Göndersin ne olacak ki? :D AC/DC - Highway To Hell parçası şampiyonluğunda da benden evvel davranmıştı olur öyle :D Biz takım oyunu oynuyoruz. Herşeyden önce porsuklar kazanmalı. Kişisel hırslar bundan sonra gelir. Bizi kendinizle karıştırmayın kardeşim zaten acıma duygusu ile bakıyorum artık iyice rezil etmeyin kendinizi :D

Bu gece sonuçları belli olacak yarışma yapmak için çok geç artık o yüzden 24 kişilik offical yarışma üzerinde duralım lütfen :D Hatta mümkünse yarın olursa seviniriz Mehmet Arslaner bey kardeşim :D

10 kişilik yarışma mı olur abi ya, açıver 82'yi. Geçen beni diskalifiye etmiştin unutmuş olurum bu sayede :D

Olur çok ta güzel olur, yarın maç varmış zaten... Maksat eğlence olsun.

-------------------------------------

Logo bilem yaptım, bu yarışmayı markalaştırmayı düşünüyorum. Yasaklı falan yok arkadaşlar sadece rock/metal olmak zorunda.

Göndersin ne olacak ki? :D AC/DC - Highway To Hell parçası şampiyonluğunda da benden evvel davranmıştı olur öyle :D Biz takım oyunu oynuyoruz. Herşeyden önce porsuklar kazanmalı. Kişisel hırslar bundan sonra gelir. Bizi kendinizle karıştırmayın kardeşim zaten acıma duygusu ile bakıyorum artık iyice rezil etmeyin kendinizi :D

Erman Bey bildigin alpay--- sneijder sen-Sabri gibisin gözümde. Bu böyle olmamaliydi.:(

Geri
Üst Alt