81. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Yalnız en az 76-77 yarışmaya katılmışımdır. :D

İlk 38. yarışmanın konularına erişim olmadığı için hatırlayamadıklarım var biraz daha fazla da olabilir 5. likler :oley:

İkinci olduğum şarkıların %50'sini şampiyon olan şarkılarımın çoğundan daha fazla seviyorum.

Eğer seçme imkanım olsa 12 şampiyonluğum şu şekilde olsun isterdim.

Rolling Stones-Angie
Beach Boys-California Dreamin
Goran Karan-Stay With Me (3. oldu)
Axell Rudi Pell-Oceans Of Time
Joe Cocker-Unchain My Heart
Secret Garden-Songs From Secret Garden (3. oldu)
Deep Purple-Child In Time
AC/DC-Highway To Hell
Dido-White Flag
Kansas-Dust In The Wind
Leann Rimes-Please Remember
Chris De Burgh-Lady In Red ( 7. olabildi)

Benim de dikkatimi çeken bir durum. Yarışmalardan sonra 8 veya 10 puan verdiğim şarkıları daha çok dinliyorum ve kendilerini sevdiriyorlar bana. 12 puan verdiklerini öyle loopa aldığımı hatırlamam pek.

Kendi şarkılarımdan da Serenade'i La Luna'dan daha çok severim mesela. Öyle işte. :)

Yalnız en az 76-77 yarışmaya katılmışımdır. :D

İlk 38. yarışmanın konularına erişim olmadığı için hatırlayamadıklarım var biraz daha fazla da olabilir 5. likler :oley:

İkinci olduğum şarkıların %50'sini şampiyon olan şarkılarımın çoğundan daha fazla seviyorum.

Eğer seçme imkanım olsa 12 şampiyonluğum şu şekilde olsun isterdim.

Rolling Stones-Angie
Beach Boys-California Dreamin
Goran Karan-Stay With Me (3. oldu)
Axell Rudi Pell-Oceans Of Time
Joe Cocker-Unchain My Heart
Secret Garden-Songs From Secret Garden (3. oldu)
Deep Purple-Child In Time
AC/DC-Highway To Hell
Dido-White Flag
Kansas-Dust In The Wind
Leann Rimes-Please Remember
Chris De Burgh-Lady In Red ( 7. olabildi)
Tirt 1 liste alpay
Gsc nin kulak akorlari populerizme yenik duşmustur.

Jazz la katilimlar derece yapamamasi zaten durumdan bir o kadar habercidir.

te doy una hostia

Alpay, Aslan, Can tebrikler,

Alpay kendini köprüden atmasın diye bir yarışma acıdık, porsuklar yine hemen havaya girmişler :D

Alırız havanızı haftaya :D Artık ağlasanız da sızlasanız da acımak yok :D

Bu arada 2015 yarışmalarından bir adet Metin Oktay t-shirt' i kazanmışım, Emrah Yıldırım teşekkür ederim elime ulaştı.

Manevi değeri inanılmaz yüksek, benim için çok değerli bir ödül. Seneler sonra forum yerinde durur mu, ben forumda olur muyum, ben olurum, dostlar olur mu bilmiyorum ama bana hep sizi hatırlatacak harika bir anı olarak saklayacağım, keşke mümkün olsaydı da hepinize imzalatabilseydim.

John Denver'e puan vermeyip elin rockuna puan vermen beni ziyadesiyle şaşirtti agabey.:(:D

Boş bir vaktimde yapmaya çalışacağım :D

Dün eski yarışmalarda sonuçları gezip şarkılarımı çıkartırken senin şarkılara da denk geldim. A Whiter Shade of Pale, Kenny Rogers-Lady ilk çırpıda aklıma gelen haksızlık ve kıyım yapılan parçaların. :D

Tirt 1 liste alpay
Gsc nin kulak akorlari populerizme yenik duşmustur.

Jazz la katilimlar derece yapamamasi zaten durumdan bir o kadar habercidir.

te doy una hostia

Johnny B.Goode-21. oldum
Stevie Vay Raughan-18. oldum
Janis Joplin-Maybe-7.oldum
ZZ Top-Bad To The Bone- 6. oldum
Jeff Buckley-Hallelujah-11. oldum
Andrea Bocelli-Caruso-16. oldum

:D

Bunlar çok şaşırtıcı sonuçlardı açıkçası. :D

Johnny B.Goode-21. oldum
Stevie Vay Raughan-18. oldum
Janis Joplin-Maybe-7.oldum
ZZ Top-Bad To The Bone- 6. oldum
Jeff Buckley-Hallelujah-11. oldum
Andrea Bocelli-Caruso-16. oldum

:D

Bunlar çok şaşırtıcı sonuçlardı açıkçası. :D
Bak isde bunlar 1.lerin aslizatinda

te doy una hostia

John Denver'e puan vermeyip elin rockuna puan vermen beni ziyadesiyle şaşirtti agabey.:(:D

Elin rock' u neymiş? :D

İşin açıkçası listeyi çok dikkatlice dinlediğim söylenemez, forumun bakıma girmesi, listenin gündüz yayınlanıp, aynı gün puanlama yapılması falan, biraz üstün körü oldu puanlamam, hoş yine de özellikle ilk 5 puanım değişmezdi sanırım.

Puanlamam ile ilgisi yok ama aldığım bir karar, bir yarışma bittikten sonra aynı gün yapılacak yeni yarışmaya katılmayacağım, aynı keyifle dinleyemiyorum, demek ki bir yerden sonra sıkıyor.

Bak isde bunlar 1.lerin aslizatinda

te doy una hostia

Adamlar Jazz sevmiyor ben ne yapayım. :D

Johnny B.Goode nasıl 21. olur arkadaş. :D

Rock N'Roll tarihinin mihenk taşlarındandır.

Bir de yarışmadan sonra Marty Mcfly ile girsen daha çok puan verirdim bu versiyonu beğenmedim diyen 10'lar vardı. :D

Adamlar Jazz sevmiyor ben ne yapayım. :D

Johnny B.Goode nasıl 21. olur arkadaş. :D

Rock N'Roll tarihinin mihenk taşlarındandır.

Bir de yarışmadan sonra Marty Mcfly ile girsen daha çok puan verirdim bu versiyonu beğenmedim diyen 10'lar vardı. :D
Baya sacma sarki ile katildim ben
Orjinal eurovusion stayla takiliyorum

te doy una hostia

Elin rock' u neymiş? :D

İşin açıkçası listeyi çok dikkatlice dinlediğim söylenemez, forumun bakıma girmesi, listenin gündüz yayınlanıp, aynı gün puanlama yapılması falan, biraz üstün körü oldu puanlamam, hoş yine de özellikle ilk 5 puanım değişmezdi sanırım.

Puanlamam ile ilgisi yok ama aldığım bir karar, bir yarışma bittikten sonra aynı gün yapılacak yeni yarışmaya katılmayacağım, aynı keyifle dinleyemiyorum, demek ki bir yerden sonra sıkıyor.

John Denver - Rocky Mountain High - YouTub

Gözünün önünde dursun dinle abicim.:D

Alpay, Aslan, Can tebrikler,

Alpay kendini köprüden atmasın diye bir yarışma acıdık, porsuklar yine hemen havaya girmişler :D

Alırız havanızı haftaya :D Artık ağlasanız da sızlasanız da acımak yok :D

Bu arada 2015 yarışmalarından bir adet Metin Oktay t-shirt' i kazanmışım, @Emrah Yıldırım teşekkür ederim elime ulaştı.

Manevi değeri inanılmaz yüksek, benim için çok değerli bir ödül. Seneler sonra forum yerinde durur mu, ben forumda olur muyum, ben olurum, dostlar olur mu bilmiyorum ama bana hep sizi hatırlatacak harika bir anı olarak saklayacağım, keşke mümkün olsaydı da hepinize imzalatabilseydim.

Ağabey senden de bir ''Best of Arda Ağabey'' play-listi bekleriz. :D

Harcanan güzel eserlerinle, beklenmedik başarı kazanan parçalarınla bir tarih var orada da. :D
Güle güle kullan abi ;)

Alpay seninki geldi mi takip edemeyeceğim bildiğin sebepten aklımda kalmasın sonra keza Erman Türker

Geri
Üst Alt