#81 Hamza Akman

türkiye'den çıkan her potansiyelli orta saha gibi güçlenmek için yurtdışına gitmeyi beklerse mücadeleci ligde uçurtma gibi uçururlar büyük ihtimal.

Arda kdr potansiyele sahip.

Fizik alması lzm, aynisi Arda icin de geçerli

Bu cocuklari gordukce Mt icin ümitleniyorum. Alttan cok cok daha iyileri gelir umarım

Maçı izlemedik kaç dk oynadığıni bilmiyorum ama üstteki videoda yaptığı dribblingi Berkan 3-5 maçta ancak yapar

Maçı izlemedik kaç dk oynadığıni bilmiyorum ama üstteki videoda yaptığı dribblingi Berkan 3-5 maçta ancak yapar

Yaklasik 25dk kadar oynadi. Benzer dribling'i 2 kez daha yapti. Hatta bence bir tanesi bu video'dakindan daha iyiydi niyeyse hep ayni video dolaniyor.

Sırtı dönük top alması, alıp dönmesi falan da baya iyi bu elemanın. Enteresan bir profil.

0:39 first touch ..
sırf burdan bile nekadar yetenekli olduğu anlaşılıyor.
Bizim ligin en büyük bugı bu bence, ilk kontrol becerisi yüksek bir oyuncu çok rahat rakip eksiltebiliyor burada. Çünkü rakip karşılamada çok becerikli futbolcular yok genel olarak takımlarda, orta sahaları genelde bu videoda olduğu gibi topa hamle yapmaya, oyuncuyu yıkmaya geliyor. Karşısında durayım, rakibin hamlesine göre hamle yapayım düşüncesi pek yok. Şu beceriye sahip futbolcular her zaman iş yapar bu ligde. İlk kontrolü yüksek, topla becerisi yüksek futbolcu demek, dar alan becerisi de yüksek futbolcu demek genelde. Buna dribbling yeteneği de eklenince zaten lig için üst düzey bir yetenek oluyorsunuz. Ufacık, eforsuz bir hareketle 2-3 hatta 4 kişiyi oyundan düşürüyorsun aynı anda ki üstelik Hamza görüldüğü üzere yere de sağlam basıyor ve yıkılmıyor. Umarım fazlasıyla süre bulur bu sezon. Yaşına başına hiç bakmadan bol bol süre verilmeli

transfer rekorunu bu cocuk kirar gibi, elimizde uzun durmaz, city barcaya cok uygun stili var real bile gider.

Bu çocuğu şimdi düzenli oynatirsak 20 yasinda yıldız olur ama kiralık olarak verirsek kaybedebiliriz bazı oyuncularin pişmesi gerekir kiralık olarak bazılarının da direk oynaması gerekir bence Hamza Akman direk oynaması gerekir.

hemen al takıma, rotasyona sok hocam. bu yeteneklerin büyümesini beklemekten altyapıdan adam yetiştiremez olduk.

yok pişsin de gelsin, yok tecrübe kazansın da gelsin. Sanırsın takımda futbol duayenleri var, muhteşem kadro, tecrübelenmeden almıyoruz.

al koy takıma, sırıtmaz nokta.

Maçın özetini şimdi izledim. Özete 2-3 driplingini koymuşlar.

Gerçekten böyle bir oyuncu ihtiyacı çektiğimiz bariz.

Kesinlikle rotasyonda olmalı. Kiralık falan katiyen düşünülmemeli. Bu çocuğun sürekli oynamaya ihtiyacı yok. Bunu sahaya koy diğerlerinden bin kat daha iyi oynayacağı garanti zaten.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu çocuk net olur. Kesinlikle üstünde durulmalı. Eğer kiralanacaksa da doğru ve uygun bir kulübe kiralanmalı. Bu çok önemli, öyle sırf kiralamış olmak için kiralanmamalı saçma sapan bir takıma.

Bu arada resmi sayfa Instagram'da kendisinin fotosunu paylaşmış bugünkü günaydın paylaşımında.

Screenshot_2022-07-10-08-14-49-570_com.instagram.android.jpg

Kiralamayalım yahu. Forma bulur/bulmalı bizim takımda. Gelişimi için bu gençlere özel hoca tutulmalı

Geri
Üst Alt