Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yooo Okadar acımasız olmayalım Sevgili Tuna.Yillarca altyapimizda yer aldı.Basarili olsun inşallah.Kotu düsunmeyelim lütfen.İcinde ne fırtınalar kopmuştur.birazda çuvaldızı başka yere batiralim.Ndombelenin tetenin Olivieranin olduğu yerde bu çocuk biraz daha fazla süre almaliydi.Bence kumaşı çok iyi .Bir sonraki hamleyi önceden görebiliyor.Bence nadir çiçek ama süre bulamadı.Umalim ki yeni macerasinda süre bulsun kuvvetlensin ve adından söz ettirsin.Konusu kapatılıp bilinmezliğe doğru şutlayalım
Doktor demiyelimde pratisyen hekim diyelimyıllarca ülkemızde egitip yurtdısına giden doktor gibi
En büyük sorunda bu nokta işte.assaydi fizik olayını kesin süre bulurdu.Keske Barıştan yardım alsaydı.Neyse yolu açık olsun.Altyapıdayken takımın en sivrilen ve oyunu en olgun ismiydi. a takıma gelince ise fiziksel olarak aşırı ezildi ve üstüne bir gram ekleyemedi. en çok bundan umutluydum.
Bu çıtkırıldım herifin teki yav. Babası kadar topçu olabilirse öpüp başına koysun.Yooo Okadar acımasız olmayalım Sevgili Tuna.Yillarca altyapimizda yer aldı.Basarili olsun inşallah.Kotu düsunmeyelim lütfen.İcinde ne fırtınalar kopmuştur.birazda çuvaldızı başka yere batiralim.Ndombelenin tetenin Olivieranin olduğu yerde bu çocuk biraz daha fazla süre almaliydi.Bence kumaşı çok iyi .Bir sonraki hamleyi önceden görebiliyor.Bence nadir çiçek ama süre bulamadı.Umalim ki yeni macerasinda süre bulsun kuvvetlensin ve adından söz ettirsin.
Ben senin gibi düşünmüyorum.Arda kadar kıymet görecek bir çocuk aslında.Asla abartmıyorum.Bir sonraki hamleyi kafada oynatıp gerçeğe koymak çok nadir bir özellik.Bence Hamzanin kumaşı çok çok iyi.Her ne hikmetse bizde bir türlü olmadı .Niye olmadı onuda bilmiyoruz.Fizik tamam katılıyorum çok çelimsiz evet ama kulüpte okadar kondisyoner var nasıl olmadı oda ayrı bir soru işareti.Bence senin dediğin kadar asla değil.Hamzada değil zgokdeniz Gurpuz de değil.Bence elimizdeki nadide cicekler.Bu çıtkırıldım herifin teki yav. Babası kadar topçu olabilirse öpüp başına koysun.
Futbola bakış açısı dar bunun maalesef içinde zapt edilemeyen bir canavar var. 2 ay sonra 20 olacak bunun yaşıtları futbolcuların Avrupa çocuğu oluyor.
Beyfendiyi konfor alanından çıkarıp bir yerlerde maç tecrübesi kazandıramadık.
Elin danimarkalısı da nasıl aldı hala hayret ediyorum orada 20 yaşına gelip 3 tane Prof maçı olan herifi hiçliğe terkediyorlar.
Nasıl bir yokluktalarsa artık.
Neyse ki keriz parası 300 bin yetiştirme parası aldık. Bunu zoraki oynatsak falan 2-3 sene sonra bedava versene diye kapıda yatanlarla uğraşmadan 300 bin euro. çekmek güzel iş. Ozornwaforn daha ucuza gitmişti misal
Kırgızı falan da bir yerlere saplayıp ondan da 300 alsak yeter.
Altyapıda işe yaramayan herifleri böyle oraya braya çakıp 300bin eurodan senede 3 milyon euro yaratılır he.