barış alper ve morutan'ı kiralayıp hamza'yı rotasyona dahil etmek lazım. Hamza bana göre çok daha hazır. Babasından dolayı mental olarak da sorun çekeceğini sanmıyorum. Mutlaka babası onu buna hazırlamıştır
gelecek sene en azından 15-20 maçta fırsat bulması lazım
elimde olsa tum renkdaslarimdan , *altyapi konusu ozelinde *a takima neden oyuncu yahu 1 adet bile de olsa dusunmemelerini_hocalarin israrla almadigini *sezon baslamadan ,sezon boyu ,sezon biterken bolca gundem de tutmasini isterdim.
son donemin en one cikani yunus'u neredeyse mundar ediyorduk. montella yetismeseydi.......
ister efsanemiz fatih terim olsun, ister dome,ister okan,nuri veya x bi yabanci hoca,
altyapi konusu kirmizi cizgimiz olmali arkadaslar. bu basit denklem.
altyapilari dune kadar one cikmayan takimlar bu sezon ilk 11e kac oyuncu monte edip oynattilar hepimiz gorduk.
burda bir gariplik yok mu ? bizim altyapi ben bildim bileli bursaspor/sehri ile beraber ulkenin en dinamik yapilari futbol baz'inda... son donemde altinordu bu halkaya monte edildi.
boylesi bir goruntude, biz eldeki potansiyelleri habire kiralik yolladik, samimi anlamda a takimda birak 11i sure bile zor verdik kimilerine... bunu genc cocuklar elbette yakindan yasadiklari icin, bir bir gitmeye bakiyor kulubumuzden. son ornek bartug,ondan once mustafa vs.... < yunus da olurdu da neyseki kendisi istekli a takima donmeye...
hamza disinda bir kac isim var cidden a takimda olmalari gerektigini dusundugum. en yakin ornek, fb deplasman derbisindeki saha yayilisimizda kompakt kalirken, bireysel bazda mevkilerdeki yeterlilik yetersizlik parametresine nacizane gozlem bazinda baktigim vakit. misal olarak ornek vereyim, o macta sag bekimizi yeterli gormedim ust yapi adina,fakat sol bekimizi tam tersi yeterli buldum... gibi gibi ,ornekler. < > elbette x bi oyuncu tek mac ozelinde yanilgi yapabilir izleyenlere, devamli takip edip mumkun oldugunca izleyenlerden biri olarak bu paraftaki yorumu genel baz maclari performansi ozelinde yapmayi dogru buldum.
bu arada,
*yeni sezon kampina yakin, renkdaslarimdan rica'm, lutfen altyapi konusunu hep guncel tutalim forumda,sozlukte vs.
bu sezon mutlaka ama mutlaka * a takima *en az 2 isim cikmali. hamza da cogu renkdasimiz hemfikir olabilir. oyle dersek, 2.isim kim olur du ornk olarak ? benim tercihim sol bek *emir tintis,,.
ofansta ise hamza disinda emirhan kayar,, potansiyelini yine yuksek buldugum *ozgur baran, tarzini ve anlayisini cok yonlu buldugum tipoloji *taha aydinli ---bunlardan bir kaci dogru yere kiraya verilebilir bolca oynama sarti olmasi kaydiyla... misal, baran aksaka cok versatile bi tipoloji ,tek sezon kiralik sonrasi baska evreye gecebilir-bence.
yeni sezonda tam guvenle ister kotu ister yetersiz oynasin mutlaka ust yapiya vakit kaybetmeden monte etmemiz gereken iki isim ise ilk planda hamza ve emir benim gozlemimde. yahu , omer duracagina emir dursun ne kaybederiz ? samimi soruyorum. bu denklemde ornkler cok. ben,benim gozlemimde en potansiyelli tipoloji gordugum isimden ornek verdim.
bu arada ,genclerin ayni menajere gitmesi de problemli bir durum. bir bir kaybediyoruz. baskan burak elmas cozum bulacagiz demisti. ne oldu o is ?
@Sergen Zeren altyapiyi yakindan sende takip ediyordun yanilmiyorsam.