#81 Hamza Akman

Bugun trabzonlu oyuncular hamzayi sakatlamak icin oynadi.1 kirmizi kart cikmadi.topu aldiginda yüzü hep rakip kaleye dönük ve patlayici gücü yuksek.topu ayagindan almakta zor, beknaza yardimci oluyor

baya gelişim gösterdi başta ben de hm demiştim ama sene başından beri bir hayli ilerleme mevcut, fırsat verilmesi ehem arz eder.

Attığımız her golde etkisi olmaya basladi.bugunde ilk golde sorumluluğu alip,topu cevirdi iceri.fbliler arda güleri Gs u 19a gol atmasa,muhtemelen bilmeyeceklerdi.ben hamzayi 2019dan beri takip ediyorum ve bugunleri o zamanlar mujdeliyodu.fbye jeneriklik bir golu de vardi hamzanin,fbye baska golleri de var.hamza Galatasaray a takiminda oynayacak yetenegin yani sira tempoya ve cesarete sahip.

İnanılmaz geliştirdi kendini, bu doğrultuda devam ederse süper ligde oynayabilir 1-2 seneye.

Arda gulerden 5 ay buyuk sadece abi ve u19un ortasahasi tamamen hamzanin sorumlulugunda,baran daha cok yönlendiriyor takimi.hamza hem defans hem ofansta var
Ben hızlı yön değiştirmesini,güzel dribling özelliğini ve skora katkısını beğeniyorum,çok rahat adam geçiyor bu önemli.Barana gelince, baya akıllı

bir çocuk fiziksel olarak gelişirse onunda şansı var süper lig için.Biliyorsun ki %90 alt liglerde yer alıyor bizim çocuklar, her jenarasyondan 1-2 tane

süper lig oyuncusu çıkıyor, ona göre değerlendirmek lazım.

Bu çocukları bir şekilde oynatmaya başlamalıyız

Bu çocuk fener maçı sonrası A takım rotasyonuna dahil edilmeli.

Güçlenmesi lazım.

Sorumluluk alıyor, top istiyor surekli, boşa kaçıyor.

Sahadaki en parlak aslandı bu maç özelinde

Malatya maçında 11 başlamalı ciddiyim hamza ve barış alper kanatlarıyla başlamalıyız kerem dinlensin

Geri
Üst Alt