#81 Hamza Akman

Yerli kuralı diyorsan köy hamzayi 40 yıllık Galatasaray li gibi oynadı kaybetsek de görmek lazım Emre akbaba küçük takim topçusu Hamza bu yaşta büyük takım oyuncusu

Sorumluluk alıyor ama riske girmeden oynamalı bazı yerlerde

yav isterse 15 yaşında olsun ne fark eder. çocuğa hala kafası aşağıda top sürmemesi gerektiğini öğretmemiş kimse. yere bakarak milletin arasına dalıyor.

hamzanın şu ana kadar gördüğüm tek yeteneği hızlı dripling yapması o da yere bakmasından kaynaklı.

yav isterse 15 yaşında olsun ne fark eder. çocuğa hala kafası aşağıda top sürmemesi gerektiğini öğretmemiş kimse. yere bakarak milletin arasına dalıyor.

hamzanın şu ana kadar gördüğüm tek yeteneği hızlı dripling yapması o da yere bakmasından kaynaklı.
tamam

"tek yeteneği hızlı dripling yapması o da yere bakmasından kaynaklı."

lol

"tek yeteneği hızlı dripling yapması o da yere bakmasından kaynaklı."

lol

hazırlık maçları dahil bu dediğimin dışında naptı bu çocuk? kendi yaş kategorisinde yaptığını anlatma dostum. çocuğun yaptığı iş bu ekstrem bir şey göremedik daha. naptı hücum organizasyonu mu kuruyor? ya da şut mu çekiyor? yaptığı tek şey topu alıp etrafına bakmadan ileri gitmek

Orta açmaktan imtina ediyor, geleneksel kanat oyuncusu gibi davranmıyor. Babelvari içeri kat etmeye çalışan bir yapısı var, iki pivot forvetle hava toplarıyla doldur boşalt yapmamız planlanan zamanda taraftarın önüne atıldı. Bunu saymayız diyelim.

Emre yerine ilk 11 hamzayi denerdim bu macta, Sergio da en önde. Emre ilk yari hic birsey oynamadi. En kötü ihtimal hamzada bukadar oynar cikardi ama sanmiyorum, cocukta yetenek var, bizim takimda ortadan gelip dikine oynayan tek oyuncu diyebiliriz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt