İnsanların şu an da en çok yoğunlaştığı 2 şey ekmek ve su. Ben senin gibi evde ekmek yapamıyorum. Ama su konusunda aslanlar gibi su arıtma cihazı var.

Ekmek yapmayı biliyorum. Evimde eksik yok. Alkolün bile her çeşidi var. Bu arada ekmek yaşamsal besin kaynağı değil. Şu insanlar ekmek yemek zorunda olmadıklarını bilmiyor mı!

Dün yaptım!

Ekli dosyayı görüntüle 77410

Abi suç şimdi sadece sokağa çıkanlarda mı? Kararı 2 saat kala açıklıyorlar, milletten de sağduyu mu bekliyorlar? Adam gibi hafta başında veya 2-3 gün kala böyle bir şey planladıklarını açıklasalar, o zaman insanlar böyle izdiham oluşturmadan market alışverişini yaparlardı. Fırınların açık olacağını son dakikada söylüyorlar. Evinde ekmeği olmayan insan gayri ihtiyari telaş içinde sokağa çıkabilir yani.

bu tamamen yanlıs dusunce marketler zaten 9da kapanıyor alısverisini yapan yapıyor

bizim ülke insanını biraz tanıyorsam bu saatte cıkanların %80 90 ı alkol sigara ıvır zıvır almaya cıkıyor

zaten ellerine bakarsanız görürsünz

Ulan hafta sonu hava güzel, millet sokağa çıkmasın, gezip tozmasın ve dolayısı ile virüs yayılmasın diye bir karar alıyorsun onu da tam beceremiyorsun olacak iş değil. Lan tam cuma akşamı mı açıklanır bu? 1-2 gün önceden sinyal verin de bari millet rahat rahat stoğunu yapsaydı. Şimdi tüm marketler fırınlar mahşeri kalabalık. Her şey daha beter oldu bence. Millet hafta sonu sokağa çıksa daha iyiydi anasını satayım. Allah bilir bu saçma kararın sonucu olarak kaç bin vatandaş daha enfekte olacak. Şaka gibi ülkeyiz yemin ediyorum.

Avrupa yı nasıl geçeriz taktiği galiba.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Şu son 3 saatte ani konum değiştirenleri bir şekilde listeleyip evde karantinaya almak gerekiyor.

Akp kendi seçmenini bildiği için kasten bunu yaptı, hızlıca pik olsun işte düşeriz sonra güzel hamle xd

fetöcü piclerin sosyal medyadan bir karalama kampanyasi yapmasina bile gerek kalmadi, sokaga cikanlar ve 00dan sonra sokaga cikma yasagi kararini ilan edenler dr.koca'nin bütün emeklerini heba etti.
Erdoğan istemiş bunu. Öyle diyorlar.

Gerçekten tüm sağlıkçıların emekleri gitti. Abv

1 hafta sonrası günlük vakalar 10ar bin 10ar bin açıklanır artık

bu tamamen yanlıs dusunce marketler zaten 9da kapanıyor alısverisini yapan yapıyor

bizim ülke insanını biraz tanıyorsam bu saatte cıkanların %80 90 ı alkol sigara ıvır zıvır almaya cıkıyor

zaten ellerine bakarsanız görürsünz

Burada suçlanması gereken vatandaş değil hükümettir çünkü yasak kararı 2 saat kala açıklanmıştır. Günlük market alışverişi yapan bir sürü insan var bu ülkede. Adam sigara almaya da çıkar, alkol almaya da. Sen böyle bir durumda inisiyatifi vatandaşın eline bırakmadan doğru bir karar alacaksın ki böyle bir manzarayla karşılaşmayasın. Dediğim gibi, planlama yanlış. Maske olayı da patladı görüldüğü gibi. Bu hafta içinde 2-3 kez başvurdum, hiçbir netice yok. Maske satışı da yasaklandı. Ben pahalı da olsa maske alabiliyordum, şimdi onun da önüne geçmiş oldular.

La oğlum virüs olanları evimizde misafir etsek bu kadar arttırma şansımız olmazdı. Mal bizim insanımız, 2 günlük suyun varsa ölmezsin.

nezaman pik olacak bu virüs deyip duruyordunuz buyrun işte hazırmısınız pik'e

bu gün gördüğümüz sayıların yüksekliği tamamen iki hafta önce üniversitelerin kapatılması sonucu yüzbinlerce kişinin yolculuk yapıp memleketlerine dönmesiyle oluştu. bu sayılar bu yüzden daha 10 gün böyle gider muhtemelen. bu günün meyvelerini de 1 ay sonra almaya başlarız. türkiye de en az iki ay daha bu iş sürer bana göre acı ama gerçek.

oha lan marketi fırını boş verin zirveyi buldum şu anda millet pazar alışverişi yapmış gülmekten kendimi kaybedeceğim:D :D

Ekmek yapmayı biliyorum. Evimde eksik yok. Alkolün bile her çeşidi var. Bu arada ekmek yaşamsal besin kaynağı değil. Şu insanlar ekmek yemek zorunda olmadıklarını bilmiyor mı!

Dün yaptım!

Ekli dosyayı görüntüle 77410

Ben ekmek yapmayı bilmiyorum ama pasta yapmayı biliyorum. Evimde eksik çok ama olsun, nasılsa ekmek yaşamsal besin kaynağı değil. Ekmek yoksa pasta yerim.

Geri
Üst Alt