- 3 Temmuz 2012
- 133.852
- 80.735
- 5.198
gideyimde big brother canada ızleyım son gunlerımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekmek yapmayı biliyorum. Evimde eksik yok. Alkolün bile her çeşidi var. Bu arada ekmek yaşamsal besin kaynağı değil. Şu insanlar ekmek yemek zorunda olmadıklarını bilmiyor mı!
Dün yaptım!
Ekli dosyayı görüntüle 77410
Abi suç şimdi sadece sokağa çıkanlarda mı? Kararı 2 saat kala açıklıyorlar, milletten de sağduyu mu bekliyorlar? Adam gibi hafta başında veya 2-3 gün kala böyle bir şey planladıklarını açıklasalar, o zaman insanlar böyle izdiham oluşturmadan market alışverişini yaparlardı. Fırınların açık olacağını son dakikada söylüyorlar. Evinde ekmeği olmayan insan gayri ihtiyari telaş içinde sokağa çıkabilir yani.
Erdoğan istemiş bunu. Öyle diyorlar.fetöcü piclerin sosyal medyadan bir karalama kampanyasi yapmasina bile gerek kalmadi, sokaga cikanlar ve 00dan sonra sokaga cikma yasagi kararini ilan edenler dr.koca'nin bütün emeklerini heba etti.
reisi yine birileri tufaya getirdi gibiErdoğan istemiş bunu. Öyle diyorlar.
Gerçekten tüm sağlıkçıların emekleri gitti. Abv
bu tamamen yanlıs dusunce marketler zaten 9da kapanıyor alısverisini yapan yapıyor
bizim ülke insanını biraz tanıyorsam bu saatte cıkanların %80 90 ı alkol sigara ıvır zıvır almaya cıkıyor
zaten ellerine bakarsanız görürsünz
Ekmek yapmayı biliyorum. Evimde eksik yok. Alkolün bile her çeşidi var. Bu arada ekmek yaşamsal besin kaynağı değil. Şu insanlar ekmek yemek zorunda olmadıklarını bilmiyor mı!
Dün yaptım!
Ekli dosyayı görüntüle 77410