Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.482
- 39.330
- 3.293
halleyin çikeklisi çok ii tavsiye ederim
Çift kat olan mı? Dün yedim ilk kez beğendim epey de doyurucu ama dış çikolatası adileşti bariz halleyin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan git al, fırına gidene bir şey demiyorlar. Simitte alNeyse italyan usulü kremalı mantarlı makarna yapıyorum.
Pişmek üzere orosp usulü makarnam. İlk başta söylesene, 3000 kitleyecekler diye korkuyorumLan git al, fırına gidene bir şey demiyorlar. Simitte al
Pişmek üzere orosp usulü makarnam. İlk başta söylesene, 3000 kitleyecekler diye korkuyorum![]()
evet oÇift kat olan mı? Dün yedim ilk kez beğendim epey de doyurucu ama dış çikolatası adileşti bariz halleyin..
haters gonna hateLesh bir urun
haters gonna hate
sayın murat ülkeri yedirmeyiz
Hani fırınlar ekmek dağıtacaktı noldu evde ekmeğim yok maya da yok ekmeksiz kahvaltı ettim
Öğlen oldu halen ekmek gelmedi Hani kapıya dağıtılacaktı Ben ne dedim Fırınlar bakkala dağıtamıyor banamı dağıtacak diye
Market Eczane Bakkalı Yasak kategorisine koyan Akılsız zihniyete selam olsun Darbede bile insanlar bakkala gidebildi.
İşte kardeşim o ilçeye yoğunluğa fırın sayısına göre değişiyor açık olması benim ekmeğe ulaşmamı sağlamıyorEczane ve fırın açık az önce ekmekçi de geldi bizim buraya
Herkesin mahallesine göre demek kiYine bir ekmek arabası geldi, adam bağırıyor ekmekçi geldi ekmekçi.
Hani fırınlar ekmek dağıtacaktı noldu evde ekmeğim yok maya da yok ekmeksiz kahvaltı ettim
Öğlen oldu halen ekmek gelmedi Hani kapıya dağıtılacaktı Ben ne dedim Fırınlar bakkala dağıtamıyor banamı dağıtacak diye
Market Eczane Bakkalı Yasak kategorisine koyan Akılsız zihniyete selam olsun Darbede bile insanlar bakkala gidebildi.
aldın mı?Herkesin mahallesine göre demek ki
Bizim buraya pastırmacı geldi az önce
Bööö, gelen giden yok ağzına tüküreyim açlık kapıda.
Yok ölmem kardeş ama bir umut bekliyorum ekmek bulamazsam pasta yicem camda ekmekçi bekliyorum buda gelişmiş ülke olmanın göstergesi sizede tavsiye ederim depara kalkmak için hazır ve nazırımVatan haini! 2 gün ekmek yemezsen ölür müsün? Bu halk 15 Temmuz'da tankların önünde durdu. Allah başımızdan Reis'i eksik etmesin.![]()