Halley fnere sponsor oldu kalite bitti. Nerede o eski halleyler..

Dışardan fırın arabaları geçiyor demin sepeti uzattım 4 tane aldım her ihtimale karşı.

Yorumları okudum, hak verdiğim çok yorum vardı ancak bir kaç noktayı tekrar ortaya koymak istedim.

1- Cuma günü insanlar çalışıyor ve 3-11 vardiyasında olan ve kıt kanaat geçinen ve haftalık alan tonlarca insan var siz o saatte o açıklamayı yaparken bu insanları düşündünüz mü?
2- Evine sütü ekmeği günlük alabilen ve günlük para kazanan insanları düşündünüz mü?
3- Yasak açıklarken insan aynı anda önlem ve uygulamaları da açıklaması gerekmez mi? Milletin en az yarısının güvenip inanmadığı bir iktidarın böyle bir uygulama yapmasından sonra bunların yaşanayacağını hesaplamadiniz mı?
4- Gelişmiş diye bahsedilen Avrupalıların bile bir gün önceden açıklandığı halde yaptıkları alışveriş kaosu ortadayken 2 saat önceden yasak açıklamanın sonuçlarını hesaplamadiniz mı?
5- yaşlı Anası babası çocuğu olanın o saatte hiç bir açıklaması olmayan yasağı duyar duymaz panikleyip sokağa koşturup acil ihtiyaç giderecek psikolojide olduğunu hesaplamadiniz mı?

Daha böyle sıralanıp gider bu liste. Tamam kolaydı luppoydu bilmemneydi eyvallah da sırf yukarıda saydığım nedenler dün gece dışarı çıkanların en az yarısını oluşturur. Dün gece yapılan uygulama maalesef çok doğru olan bir şeyin nasıl yanlış yapılabileceğinin en güzel örneğiydi. Bu durumda olan Sağlık Bakanımızla o fedakar sağlık çalışanlarının emeklerine olmuştur. Çok üzgünüm...

Son düzenleme:
Hani fırınlar ekmek dağıtacaktı noldu evde ekmeğim yok maya da yok ekmeksiz kahvaltı ettim
Öğlen oldu halen ekmek gelmedi Hani kapıya dağıtılacaktı Ben ne dedim Fırınlar bakkala dağıtamıyor banamı dağıtacak diye
Market Eczane Bakkalı Yasak kategorisine koyan Akılsız zihniyete selam olsun Darbede bile insanlar bakkala gidebildi.

Hani fırınlar ekmek dağıtacaktı noldu evde ekmeğim yok maya da yok ekmeksiz kahvaltı ettim
Öğlen oldu halen ekmek gelmedi Hani kapıya dağıtılacaktı Ben ne dedim Fırınlar bakkala dağıtamıyor banamı dağıtacak diye
Market Eczane Bakkalı Yasak kategorisine koyan Akılsız zihniyete selam olsun Darbede bile insanlar bakkala gidebildi.

Eczane ve fırın açık az önce ekmekçi de geldi bizim buraya

Eczane ve fırın açık az önce ekmekçi de geldi bizim buraya
İşte kardeşim o ilçeye yoğunluğa fırın sayısına göre değişiyor açık olması benim ekmeğe ulaşmamı sağlamıyor
Hadi diyelim ekmek geldi ulan atm den para bile çekemedim adi herifler cüzdanımda 10 tl para var ekmekçi gelse
hepsini ekmeğe basıcam :) kredi kartı geçermi acaba

Vatan haini! 2 gün ekmek yemezsen ölür müsün? Bu halk 15 Temmuz'da tankların önünde durdu. Allah başımızdan Reis'i eksik etmesin. :emrah:

Vatan haini! 2 gün ekmek yemezsen ölür müsün? Bu halk 15 Temmuz'da tankların önünde durdu. Allah başımızdan Reis'i eksik etmesin. :emrah:
Yok ölmem kardeş ama bir umut bekliyorum ekmek bulamazsam pasta yicem camda ekmekçi bekliyorum buda gelişmiş ülke olmanın göstergesi sizede tavsiye ederim depara kalkmak için hazır ve nazırım

Geri
Üst Alt