Damla alkol yok evde. Yarın alacaktım.

Şimdi de çıkıp almayı doğru bulmuyorum 2 gün içmezsem ölmem.

2 3 gün hatta 1 hafta ölmeyecek kadar yiyecek var evde. Her markete gittiğimde haftalık alışveriş yaptım haftada 1 markete gideyim diye. Yarın da gidecektim zamanlama cok kötü oldu ama sorun değil, idare ederim.

Bakkalların önü filan 500 metre kuyruk olmuş.Kafanızı s sizin ben embesil herifler.2 günde aç kalıp öleceklerini sanıyorlar heralde.Zamanında aziz nesin 100de 60 az demiş bence.
O yüzde 60 listesinin en tepesine ülke yöneticilerini yazmak lazım

bazı yerler açıkta toplu taşım yok arabası olmayan çalışan 30 km mesafedeki iş yerine nasıl gidecek bunu düşünmüşlermi acaba tam bir komedi.

Peak noktamız önümüzdeki hafta ici olacak büyük ihtimal.

GSCimbom Mobile App

Yaptıkları aslında mantıklı da bu kararı adam gibi 2 gün önce açıklarsın millet yığılma yapmaz
Şu fırınlar açık olacak açıklamasını da yasakla birlikte belirtseler gene bisi olmaz. Yasak denince millet saldırdı dışarıya. Adamlar dışarıda ekmek kuyrugundayken panik yapmayın fırınlar eczaneler ve birsuru yer açık deniliyor.

Giden gitti kapan kaptı zaten virüsü. Geçmiş olsun.

GSCimbom Mobile App

Yapacağınız işi.5 yaşındaki çocuk yönetse ülkeyi bi gün önceden haber verir millete.

Soylu: Bu saatte sokakta açık olan yerler az olduğu için ben bunu normal karşılıyorum ama bu telaşa gerek yok. Yarın fırınlar açık. Marketler açık değil. Evde gerekli tedarikler söz konusudur. Pazar gününden sonra bu devam edecek diye bir telaş olmasın Bazı yerlerde ve sosyal medyada böyle bir telaş söz konusuymuş. Böyle bir şey söz konusu değil. Marketlerde veya fırınlarda oluşturulan kalabalığa gerek olmadığını bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Bu açıklamaya ne desen yazık

ufacık alanda falcao karşılaması gibi ülke şuanda
duvarlardan adam akıyordu ogünde

Şu fırınlar açık olacak açıklamasını da yasakla birlikte belirtseler gene bisi olmaz. Yasak denince millet saldırdı dışarıya. Adamlar dışarıda ekmek kuyrugundayken panik yapmayın fırınlar eczaneler ve birsuru yer açık deniliyor.

Giden gitti kapan kaptı zaten virüsü. Geçmiş olsun.

GSCimbom Mobile App
Fırın kapalı olsa ne olacak? Topu topuna 48 saat
Çokmu zor kendi evinde ekmek yapmak?
1kg un ile 15 bazlama lavaş türü ekmek çıkar. Iki gün ekmek yemeseler ne olur?
Zaten beyin olsa zaten virüs var dışarıdan hazır yiyecek almamayı düşünürler.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt