Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.421
- 39.279
- 3.293
Yaptıkları aslında mantıklı da bu kararı adam gibi 2 gün önce açıklarsın millet yığılma yapmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapılan tüm önlemleri cöpe attılar sar başapek bi ümitsiz gördüm seni recom
hayirdir
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Şu an marketler :d
O yüzde 60 listesinin en tepesine ülke yöneticilerini yazmak lazımBakkalların önü filan 500 metre kuyruk olmuş.Kafanızı s sizin ben embesil herifler.2 günde aç kalıp öleceklerini sanıyorlar heralde.Zamanında aziz nesin 100de 60 az demiş bence.
Kes lan koyukdalganın sırasımı kardesım senı baslıktan atıyorum
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Şu fırınlar açık olacak açıklamasını da yasakla birlikte belirtseler gene bisi olmaz. Yasak denince millet saldırdı dışarıya. Adamlar dışarıda ekmek kuyrugundayken panik yapmayın fırınlar eczaneler ve birsuru yer açık deniliyor.Yaptıkları aslında mantıklı da bu kararı adam gibi 2 gün önce açıklarsın millet yığılma yapmaz
Fırın kapalı olsa ne olacak? Topu topuna 48 saatŞu fırınlar açık olacak açıklamasını da yasakla birlikte belirtseler gene bisi olmaz. Yasak denince millet saldırdı dışarıya. Adamlar dışarıda ekmek kuyrugundayken panik yapmayın fırınlar eczaneler ve birsuru yer açık deniliyor.
Giden gitti kapan kaptı zaten virüsü. Geçmiş olsun.
GSCimbom Mobile App