Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Peak noktamız önümüzdeki hafta ici olacak büyük ihtimal.
GSCimbom Mobile App
Allah akıl versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peak noktamız önümüzdeki hafta ici olacak büyük ihtimal.
GSCimbom Mobile App
krizi firsata cevirmislerYuh bizim sokaktaki yufkacı ve bakkal gelip dükkanı açmışlar
koyuk muKes lan koyuk
Milyonlarca insan içinde salağı da olur bilinçsizi de olur.bunu hesaplayamayan yöneticilerde asıl suçkimse birsey almasın 2 gün milletin evindeki yiyecekler yeter su görüntülere bakın beynini silktiklerim virus asil simdi bulasti
BeceriksizlikSoylu: Bu saatte sokakta açık olan yerler az olduğu için ben bunu normal karşılıyorum ama bu telaşa gerek yok. Yarın fırınlar açık. Marketler açık değil. Evde gerekli tedarikler söz konusudur. Pazar gününden sonra bu devam edecek diye bir telaş olmasın Bazı yerlerde ve sosyal medyada böyle bir telaş söz konusuymuş. Böyle bir şey söz konusu değil. Marketlerde veya fırınlarda oluşturulan kalabalığa gerek olmadığını bir kez daha ifade etmek istiyorum.
Bu açıklamaya ne desen yazık
Bzim millet ekmekle doyuyor. Milletçe ekmek kafayızIki gün ekmek yemeseler ölecekler.
O değil işte mesele. 2 gün sonra uzattık süreyi dense nolur? Devlet aç bırakır mı milletini bırakmaz ayrı mesele ama bunu böyle kulaktan dolma duyulması değil de suleyman soylu nun çıkıp canlı bi şekilde milleti paniğe itmeden açıklasa daha doğru olurdu.kimse birsey almasın 2 gün milletin evindeki yiyecekler yeter su görüntülere bakın beynini silktiklerim virus asil simdi bulasti