kimse birsey almasın 2 gün milletin evindeki yiyecekler yeter su görüntülere bakın beynini silktiklerim virus asil simdi bulasti

İtalyanın yarısı olsun millet birbirini vurur bu gece çok net anlaşıldı

Ya ne kadar aptal insanların yaşadığı bi ülkede yaşıyoruz kafayı yiyecem.Ulan beyinsiz gerizekalılar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin amacı insanların birbirinden uzak tutulup salgının yayılmasını engellemek ama bu dangalaklar iç içeler ve 2 gün alışveriş yapmadan duramayıp atmış herkes kendini sokaklara.Devletin de bu konuda büyük yanlış yaptığını belirtmek lazım. Eğer sokağa çıkma yasağı ilan edeceksen, bilgilendirmeyi sabahtan yaparsın bu geceden itibaren yasak gelecek ona göre önleminizi alın diye insanlara bildirirsin.2 saat önceden sokağa çıkma yasağı ilan edersen, insanları sokağa döküp yaptığın sokağa çıkma yasağının anlamı komple kaybolmuş olur hatta daha da salgının artmasını sağlarsın.Devletin yaptığını da insanların yaptığını da aklım almıyo.

Kasap açmış ulan dükkanı bu saatte
Yaw milletin devlete güven duygusu hiç yok. Tutarsizligimizdan dolayi. 2 gün aç kalsan ölmezsin zaten de şimdi tamamen yasak gelir falan diye millet attı kendini dışarıya.

Şöyle bise de var yasak gelemedi diye sövenler şimdi yasak geldi diye sövüyor hahah. İki tarafında haklı olduğu yerler var.

GSCimbom Mobile App

Halden video vardı bu sabah kimsede maske, eldiven falan yok videolardaki kalabalığın benzeri vardı. İnşaat alanları yemekhaneler, fabrikalar falan da aynı hafta içi. Boşa millete saydırmayalım. He toplum bilinçsizse, eğitimsizse sorumlusu yine belli.

kokorec veya gözleme de güzel giderdi simdi ha.

aklı olan esnaf bu saatte gıdıp dukkan acmaz para icin

Türkiyede Bizim bura gibi günlük 700-800 kişi ölsün. Yemin ederim kaos olur ortalık millet birbirini öldürür bana hastalık bulaştıracak, yemek ekmek filan kalmayacak diye.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Soylu: Bu saatte sokakta açık olan yerler az olduğu için ben bunu normal karşılıyorum ama bu telaşa gerek yok. Yarın fırınlar açık. Marketler açık değil. Evde gerekli tedarikler söz konusudur. Pazar gününden sonra bu devam edecek diye bir telaş olmasın Bazı yerlerde ve sosyal medyada böyle bir telaş söz konusuymuş. Böyle bir şey söz konusu değil. Marketlerde veya fırınlarda oluşturulan kalabalığa gerek olmadığını bir kez daha ifade etmek istiyorum.

Bu açıklamaya ne desen yazık
Beceriksizlik

marketlerin acilis saatlerini biraz uzatip, eve teslimat da yaptirirsin cok kolay sekilde cözülür bu is.

kimse birsey almasın 2 gün milletin evindeki yiyecekler yeter su görüntülere bakın beynini silktiklerim virus asil simdi bulasti
O değil işte mesele. 2 gün sonra uzattık süreyi dense nolur? Devlet aç bırakır mı milletini bırakmaz ayrı mesele ama bunu böyle kulaktan dolma duyulması değil de suleyman soylu nun çıkıp canlı bi şekilde milleti paniğe itmeden açıklasa daha doğru olurdu.

Havalar güzel millet sıkıldı bu sebepten hafta sonu dışarıya kaçmasın diye alınan bir kararı aylarca eve kapatılacağız yiyecek ekmek bulamayacağız haline getirdiler.

Millet cahil, devlet tedbirsiz.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt