#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Aykut olmasaydi bir puanimizda olmiyacakti ne diyorsunuz ?

aykut olmasaydi 3:1 yenilirdik bu maci.

önde atamassan ayktu ne yapsin artik ????

haftaya da kalede olacaktir umarim.

Haklısın Aykut olmasaydı 3-1 yenilirdik..

Ama kalede kaleci de olmasaydı 3-1 yenilirdik ;)

Galatasaray takımında mecbur olmadığı sürece Leo Franco hiç bir zaman kesilmemeli. İlk yarı sonunda maç konusuna girdiğimde bolca övgüler vardı Aykut'a. Fakat biliyordum bunların tesadüf olduğunu. Aykut kurtardığı pozisyonlarda yanında sadece şans vardı. Galatasaray, Sivasspor maçında en az 2-3 gol yiyebilirdi. Fakat çoğu top üzerine geldi. Maç 0-0 devam ederken 50-60 dakika arası keşke bir gol yenilse, son dakikalarda yenilecek golün telafisi olmaz dedim. 90+1 olduğunda kendisi topu çok güzel bıraktı Mehmet Yıldız'ın önüne. Aykut'a hiç bir zaman güvenemiyorum malesef.

Galatasaray takımında mecbur olmadığı sürece Leo Franco hiç bir zaman kesilmemeli. İlk yarı sonunda maç konusuna girdiğimde bolca övgüler vardı Aykut'a. Fakat biliyordum bunların tesadüf olduğunu. Aykut kurtardığı pozisyonlarda yanında sadece şans vardı. Galatasaray, Sivasspor maçında en az 2-3 gol yiyebilirdi. Fakat çoğu top üzerine geldi. Maç 0-0 devam ederken 50-60 dakika arası keşke bir gol yenilse, son dakikalarda yenilecek golün telafisi olmaz dedim. 90+1 olduğunda kendisi topu çok güzel bıraktı Mehmet Yıldız'ın önüne. Aykut'a hiç bir zaman güvenemiyorum malesef.

haklısın.leo franco kesilmemeli aykuta dün sinir oldum her topu yumrukluyo yediğimiz goldede dışarı yumruklasaydı bari. adamın önüne bıraktı.kurtardıklarının çouğuda üzerine geldi.

Bastırıp parayı Casillas'ı getircen adam komple kaleci be.

İstersen Casillas'ın 10 yıl önce Real kalesine geçtiğindeki kaleciliğini hatırla.. O zaman Real yönetimi delirdi diyordu herkes.. Şimdiki Casillas o cesur kararın eseridir.. Biz ise 30 luk yabancı kaleciler uğruna M.Bölükbaşı, Kerem ve Aykut gibi yetenekleri heba ettik.. Aynı cesareti Ufuk için gösterelim ki ona yazık olmasın bari..

Casillas gençken bizde olsaydı hata yaptığı anda hadi güle güle, yan toplarda zayıf denirdi. Hadi Casillas 'ı geç Rüştü bizde olsaydı kariyerinde Barcelona 'yı göremez hata yaptımı gönderilmeye kalkışılırdı.

Fenerbahçe olmasa milli takıma kaleci göndermekte zorlanacağız. Gelenek olmuş bizde 30 küsür kaleciyle oynamak. Bir tane genç kaleciye sahip çıkıp arkasında duralım değil mi?

Son 6 maç kalede olabilir yada Ufuk olabilir. Leo olmasın artık.

Bu adama her daim cizgi kalecisi derdim, fakat bu son mac itibari ile cizgi kalecisi bile olmadigini anladim)yada Sivas deplasmani bu adama dokunuyo). Sene sonu Leo/Aykut postalanip yerlerine Martinez ve Gokhan Degirmenci alinsin. Millet bir kac sezon aradan sonra kaleci izlesin :2_thumbs_up_-_anima

Bu adama her daim cizgi kalecisi derdim, fakat bu son mac itibari ile cizgi kalecisi bile olmadigini anladim(yada Sivas deplasmani bu adama dokunuyo:)). Sene sonu Leo/Aykut postalanip yerlerine Martinez ve Gokhan Degirmenci alinmali. Millet bir kac sezon aradan sonra kova degil, mac kurtaran kaleci izlesin :2_thumbs_up_-_anima

Kaleci mevkilerinde niye yönetim hep ucuz etin yahnisi formulünü dener,bir kaleci takımın herşeyidir ya!

Aykut yıllardır takımımızda ama malesef hiç bir şekilde kendisini geliştiremedi . Yeterince şanş bulamadım deme hakkı da yok . Eline çok güzel fırsatlar geçti ama yediği abuk sabuk gollerle hem bizi hmde kendisini yaktı . Öncelikle çok dengesiz bir Kaleci Yan toparın hiç birine çıkmıyor . Anca uzaktan çekilen şutları artistik hareketle kornere çelebiliyor . Geri paslara vuruşu da güven vermiyor . Beni Üzen Ufuk oldu .Bu ortamda hala nasıl 1.kaleci olamadı inanamıyorum. Aykut'un seneye sözleşmesi bitiyor sanırım .Umarım Sözleşmesi yenilenmez.

Aykut bizim takımda klasik yedektir. Ben inanmıyorum as kaleyi devralacağına.

ne maç kurtaracak kadar iyi

ne de çok fazla kötü

hep yedek kalır bizden gidene kadar

Anadolu'da bir takımda 1.kaleci olmak yerine Galatasaray'da 2.kaleci olmak daha iyidir.Aykut bu mantıkla sözleşmesini uzatır...:)

Bu baltaya sap olamayan arkadaşın maaşı ne kadardır acaba?

Yediğimiz golde o topu çıkıp almalıydı.Tam bir çizgi kalecesi.GS takımının anca 3.kalecisidir.

Geri
Üst Alt