#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Bak soyle dusun, Leo'nun yedigi gol konsantrasyon eksikligi idi. Cok onemli bir macta bunu yaptigi icin ipi cekildi. Aykut'un ki ise tamamen kabiliyetsizligin eseridir.

Aga ne yapsın adam:)Uefa fınalındekı kurtarışımı yapsın:)Sen bı tekrarını ızlermısn golun:D

Olayda orada iste, o top hic bir sekilde Bebbe'nin kafasina dokumamasi gerekirdi. Bir diger anlamda, top Bebbe'ye gelmeden, Aykut o topu evi, yuvasi, herseyi olan cizgisinden cikip yumruklamasi gerekirdi.

Aykut'tan önce savunmacının görevidir o adamı bomboş bırakmamak. Neill Bebbe'yi bıraktı. Her yan topa kaleceler illa çıkacak mı?

Keşke en baştan oynatsaydık Aykut'u. Hiç yoktan yabancı kontenjanı+yüklü miktarda para boşa gitti Franco yüzünden.

Eğer Bebbe ceza sahası içinde tek başına olsa ya da kimse ona yetişemeyecek olsa çıkmalıydı.

Ama yetisebilecek biri oldugu icin cikmadi, dogru mu anladim? Yani sirf bir baskasi o adami marke edebilecek pozisyonda diye, kaleci formasini temiz tutmak uguruna gol yeme riskini almali o zaman. Gercekten ilginc.

Ahh be ahh bee. Leo'yu hiç alamasak sene başından beri Aykut oynasa, Nonda da gitmek zorunda kalmasaydı... :(

Çizgi kalecisi diyorsunuz ama Sivas maçında kaç kere kaleyi terk edip tehikeli toplar çıkardı.

2.5 senedir yazmaktan yoruldum. Altay'in 20'lik kalecisi Gokhan Degirmenci sezon basinda Kayserispor'a transfer oldu. En az Ufuk kadar kabiliyetli bir kaleci. Aykut, Orkun, Leo gibi adamlarla zaman kaybetmek yerine neden Gokhan veya Trabzon'lu Onur gibi kalite kokan kalecileri bulup getirmezler. Veya Adnan Sezgin'in bu kulupte isi ne? Volkan Yaman'i Gokhan Gonul'e tercih ettik diyen bir adamin bu kulupte daha ne isi olur, bunu bir idrak edemedim gitti.

Geri
Üst Alt