#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Aykur > Ufuk

Bu kesin ama bu Aykut'u begendigim anlamına gelmez cunku Ufuk koca bir hic

Aykut'un gönderileceginide sanmıyorum

Inter maci öncesi, her sey bir yana "saglam taktik aldigi kesin" diyebiliriz. Elbette ki bu etkinin kimden oldugu malumumuzdur..

Aykut'un degil ama Ufuk'un kalmasindan yanayim. Taffi onu adam edebilir. Yok edemezse zaten yollar ayrilir en gec 1,2 sezon icerisinde.

Inter maci:

Ya Aykut'un iyi gunuydu, yada Tafo'nun gelisi hepimize yaracak galiba.

Ben Ufuk kardeşimizi daha çok beğeniyorum.

Ama yukarıda arkadaşın söylediği gibi bildiği yabancı diller ve kaç senedir takımda olması sebebiyle Aykut kalabilir.

Emektar yedek kalecimiz, bana sürekli Steaua faciasını hatırlatsa da takımda bulunmasında zarar yok.

B_bb63f28f1626784f53099246ae8ab86c.jpg

Bu adam necidir ne işe yarar? Hayatının 8-9 senesi yedek.

Bari kendim ayrılmak istiyorum de.Hani bir takımın kalesini devralmak nasıl bir olaymış, 34 maçlık maraton nasıl geçiyormuş en azından bunu tecrübe edersin.Emekli olacağın zaman" ya ben 13-15 sene futbol oynadım bu kadar yeter" diyebilecek misin lan ? :asd:

Dogum gunu kutlu olsun, Tolga Zengin'den ibret alir umarims

Biraz taraftar baskısı biraz kendisinin yüzünden bir türlü 1 basamak yukarı çıkamadı.

yıllardır klübede oturmaktan sıkılmadımı merak ediyorum.

Sadece antremana çıkıp 400 milyar para kazanıyor lan herif, dünyanın en güzel işi.

Biraz taraftar baskısı biraz kendisinin yüzünden bir türlü 1 basamak yukarı çıkamadı.

Hangi baskıyı yaptık merak ediyorum böyle beceriksiz adamlar başka takımda olsa canlarına okunurdu bizim gibi taraftara şükretsinler 4 senedir rezillere oynuyoruz ama sesimizi bile çıkarmıyoruz

Hangi baskıyı yaptık merak ediyorum böyle beceriksiz adamlar başka takımda olsa canlarına okunurdu bizim gibi taraftara şükretsinler 4 senedir rezillere oynuyoruz ama sesimizi bile çıkarmıyoruz

Tolga Zengin 'den beceriksizini görmemiştim ben Volkan ayısı da çok fazla hata yapıyordu ama hepsi level atladı.

Adam sanki düzenli oynadı da aşama kaydedemedi. Her zaman onu ligin son haftalarında idareten oynattık. Biz hiçbir zaman ona güvendik mi de onu suçluyoruz. Refleksleri, kurtarışları gayet sağlam. Sorunları yan toplar, zamanlama hataları vs. Ama bunlar halledilemeyecek sorunlar değil. Biz hiçbir zaman şans vermedik ona. Bakın, Tolga veya Onur muhteşem kaleciler değildi. Ama Trabzonspor ikisine de şans verdi ve hallerini görüyoruz. Neyse, geçti artık. Bu saatten sonra bir şey olmaz, hatayı baştan yaptık.

Geri
Üst Alt