#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Eskişehirspor maçında hazır olmalı.

Dün gol yememesine rağmen yine güven vermedi. Yan toplara hiç çıkmıyor ve toplara hiç vuramiyor. Her topa vurduğunda ya kısa düşecek yada Bükreş maçındaki gibi oyuncuya çarpacak diye korkuyorum. O kale sahası icinde adamlar bir pozisyonu kaçırdılar ( gerçi ofsayt verdi hakem ) niye çıkmazsın o topa??? Bunca senede bir insan kendini hiç mi geliştirmez???

Ben şu ana kadar hiç bir futbolcunun kenarda oturarak kendisini geliştirdiğini görmedim.

Topa vurmayı antrenmanda da öğrenebilir, maca gerek yok. Yan toplara ise neden çıkmadığını bi türlü çözemedim. Mesela dünkü pozisyonda top ikinci direğe yani yakınına düşüyor, ama bekliyor. Umarım Taffi bunları kendisine öğretir...

Aykut'a Bükreş maçından sonra negatifim. 10 tane penaltı kurtarsa da durum bu

Dünkü macta pek is düsmedi. Taffi geldikten sonra cok az da olsa düzelme var. Yan toplar da halen zayif.

Aykut ilginc bir adam :) Ne zaman gol yemeden galibiyet aliyorsak kalede Aykut oluyor :) Sans midir, bal midir, yetenek midir anlamadim gitti :D Muslera´ya bile gol yememek nasip olmadi :D Ufuk´a zaten hic olmadi bildigim kadariyla :D Her sut gol oluyordu :D

Ufuk'tan iyi ama en fazla yedek olur. Hak ettiği yerde.

Büyük takım tecrübesini yıllardı yaşıyor. Bu yüzden Ufuktan daha iyi. Ufukta gelecekti Aykut olacak işte.

Muslera Ve Taffi ona yaramiş, kendine güveni gelmiş gördüm onu biraz

aykut iyi kötü ama bir gercek var adam yedekten geliyor macina cikiyor bir sonra ki mac yedek oluyor yine ama ses yok kimse para aliyor diye demesin adam harbi galatasarayli.

Aykut ilginc bir adam :) Ne zaman gol yemeden galibiyet aliyorsak kalede Aykut oluyor :) Sans midir, bal midir, yetenek midir anlamadim gitti :D Muslera´ya bile gol yememek nasip olmadi :D Ufuk´a zaten hic olmadi bildigim kadariyla :D Her sut gol oluyordu :D

Sukru Sarocoglunda son 5 Milda Oynanan Maclarda , 2 MACda GOL YEMEDIK VE O MACLARDA AYKUT KALEDEYDI ! :D

Aykut çok iyi gidiyor, kaleyi devralırsa hiç şaşırmayalım.

Yıllardır Aykut'a Ufuk'a sabrediyoruz da ne oldu diyenler 2-3 maçta bu adamların ipini kesenlerdir. Aykut'a Ufuk'a kaç maç üst üste sabrettiniz?????? Tamam yeterli olmayabilir bu adamlar getirdiğin hangi yerliye bunlar kadar sabrettiniz.. Ama Muslera REYİSTİR KİNGTİR 15 milyon euro'dur yabancıdır basit gol yemezdir!!! 8 maçtır bir maçta maça katkısı olsun be kardeşim.Ama yerli olunca vurun abalıya hemen 2. maçında aaaa kapattıgı koseden gol yedi kovadır kaleci değil anca çaycı olur BRAVO SİZLERE !!!!!

Biraz hortlatayım kulaklarını çınlatayım dedim.Hiç kendini geliştirmemesiyle Aydın'ı örnek aldığı için kendisini tebrik ediyorum.

Geri
Üst Alt