#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Bayern Münih'te Rensing vardı. Oliver Kahn'ın yıllarca yedekliğini yaptı. Aykut'ta bizim için öyle senelerce yedekti hep.

Bu arada Atlas Halı reklamı.

[video=youtube;mmLPMEIaksg]https://www.youtube.com/watch?v=mmLPMEIaksg[/video]

aykutu ben cok severim yillarca yedek oldu belki ama iyi bir Galatasarayli mac sonrasi nasil konusulur türkiye de bunu en iyi yapan futbolcu florya ya gitmistim taraftar kart olayi vardi o zaman avrupa dan 50 taraftar gitmistik tam aykut gidiyordu almanca seslendim aykut bir imza alabilirmiyim diye seslendim aykut kosarak gelmisti tabi ne demek diyordu ümit karana seslendim arkasina bile bakmadi mesela.

Sevinçlerde en çok Aykut gözüme çarptı :D

Seneye buyuk ihtimalle kadroda olmayacak. sozlesme yenilenecegini sanmiyorum

Kendine iyi bak Aykut abi, kötü bir kaleciydin ama Sempatiksin ulan. Seviyoruz seni. Güle güle.

kaleciliği olmasada kişiliği 10 numara. Herşey için teşekkürler ve başarılar.

yedek olarak kalmaya devem etse iyiydi zaten 800 bin TL aliyor

Ulan Aykut, kücüken sene 2003 yada 2004 Kopenhagdayim babam ile ilk defa futbol maca bakiyorum bide canli, kalede sen vardin.:D Zaman ne cabük geciyor yaa

Gitti de kurtulduk.Yıllar boyu takımda olmasına rağmen hiç bir zaman sıçrama yapamadı.Fevzi Elmas bile yedek kalmayı gururuna yediremeyip,sırf oynamak için takımdan ayrıldı ama Aykut bu cesareti bile gösteremedi.

2008 şampiyonluğunda emeği büyüktür. Bunca sene formamızı giydi, oynadı, oynamadı. Her şey için teşekkürler. Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur.

Ben 3. kalecilerin tecrübeli kaleciler olmasından yanayım. O yüzden kalmasını tercih ederdim.

Eray 3. kaleci olarak ne kadar şans bulabilecek. Belki de hiç. Tribünde oturarak kaleci olunmaz. Eray kiraya gitmeli, Aykut da 3. kaleci olarak kalmalıydı bence.

Kaleye geçtiği maçta en az 1-2 tane yerdi. Mondragon'un arkasından atar tutardı kaleye geçince de batırırdı. Yedek beklemeyi pek dert etmedi ama kariyer yedek beklemekle geçmez.

2008 şampiyonluğunda emeği büyüktür. Bunca sene formamızı giydi, oynadı, oynamadı. Her şey için teşekkürler. Umarım bundan sonra her şey gönlünce olur.

Ben 3. kalecilerin tecrübeli kaleciler olmasından yanayım. O yüzden kalmasını tercih ederdim.

Eray 3. kaleci olarak ne kadar şans bulabilecek. Belki de hiç. Tribünde oturarak kaleci olunmaz. Eray kiraya gitmeli, Aykut da 3. kaleci olarak kalmalıydı bence.

Ozellikle bir Ankaraspor deplasmani vardi hatirladigim, ilk yarida Umit'le 1-0 one gecmistik ve Aykut ikinci yarida cok onemli kurtarislar yapmisti. Yolu acik olsun aslanin :)

Özellikle Steau ve Sivas'ta oynan 5-3'lük bir maç vardı çok şıktı maçlardı, unutulmayacak cinsten maçlardı güle güle Aykut!

Bi Aykut vardı ne oldu :) Dünyada en çok imrendiğim adamlardan biriydi. Hiç denilecek kadar az çalışarak trilyonlarca para kazandı, bir sürü yer gezdi, seyahat yaptı, güzel arabalara bindi, güzel evlerde oturdu, Galatasaray'ı yakından takip etti, hemen hemen her maçı statta izledi, her gün düzenli olarak sporunu yaptı, ünlülerle takıldı, peşinden kızlar koştu, ömür boyu yetecek kadar para biriktirdi. O yüzden çok kişinin kıskanacağı bir adamdır kendisi. Millet asgari ücrete her gün hayvanlar gibi çalışırken Aykut doğru dürüst çalışmadan hayatını kurtardı :)

futbolu bıraktı heral hiçbi takımla anlaşmamış

Geri
Üst Alt