#82 Aykut Erçetin

Eğer uzun vadede Avrupanın en iyi 10 kulübü arasında yer almak istiyorsak Aykut gibi oyunculara yer vermemiz lazım kadroda.

Cevap: #82 Aykut Erçetin

2-2lik Steaua maçında bir gol yedirmişti hala aklımda :asd:

B_f0627dedf29e0cfe00ae5e3c84db2d00.jpg

> https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/ :)

Siz yedek kaleci isteyedurun adam uçmaya başlamış bile.Saygı göstermek lazım Aykut'a 2 senedir gol yemiyor.Yedek kaleciliği sonuna kadar hak ediyor.

:trollface:

Bu kaleciyi Galatasaray´da görmek istemiyorum, kulübümüze zarar veriyor. Taffarel´de istemiyordu Aykutu, simdi hangi dolaplarla bize geldi kimbilir.:confused:

İngiltere kampı kadrosuna almış Terim. Aykut gitsin şu takımdan gerekirse şampiyon Fener olsun lan. Sabah sabah sinirlendim yine.

Latince bilen kaç kaleci tanıyorsunuz? Ya da kaç insan? O sadece Latince bilmekle kalmıyor, Fransızca, İngilizce, Almanca ve İspanyolca da konuşabiliyor. Eğitimini Almanya'da lisan ve spor üzerine almış.

Aykut'a bak sen :D

Bir yerde Candan Erçetin'le akraba olduğunu okumuştum.

Bildiğim kadarıyla akrabalığımız yok. Annem Sakaryalı, babam Marmara Ereğlisi'nden. Ama babamın ailesi Makedonya'dan gelmiş. Candan Erçetin de galiba Makedonya kökenli. Belki araştırılsa bir yerden bağlantı bulunabilir.

Bu da torpile cevap evet :ka21:

Hasan ŞAŞ, Alperen'i kadroya alacağız dedi. Aykut mu gidecek ?

Hasan ŞAŞ, Alperen'i kadroya alacağız dedi. Aykut mu gidecek ?

Çok daha iyi olacağını düşünüyorum Aykut'dan , Eray'da hiç fena kaleci değil Türkiye Kupası'nda çok rahat taşır bizi.

Ancak imkanımız varsa Sinan'ı bedelsiz kadroya katmak iyi olurdu bence Muslera'ya çok iyi yedek olurdu , içeride ki bazı kek lig maçlarında ve Türkiye Kupası'nda rahat rahat oynatabilirdik. :yenieek:

Yıllarca takımda kalıp kendini bir türlü geliştiremeyen,gelen hiç bir hocanın güvenmediği kova bir kalecidir kendisi.

Geri
Üst Alt