- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Eğer uzun vadede Avrupanın en iyi 10 kulübü arasında yer almak istiyorsak Aykut gibi oyunculara yer vermemiz lazım kadroda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kaleciyi Galatasaray´da görmek istemiyorum, kulübümüze zarar veriyor. Taffarel´de istemiyordu Aykutu, simdi hangi dolaplarla bize geldi kimbilir.![]()
Torpilden baska aciklamasi yok.![]()
Latince bilen kaç kaleci tanıyorsunuz? Ya da kaç insan? O sadece Latince bilmekle kalmıyor, Fransızca, İngilizce, Almanca ve İspanyolca da konuşabiliyor. Eğitimini Almanya'da lisan ve spor üzerine almış.
Bir yerde Candan Erçetin'le akraba olduğunu okumuştum.
Bildiğim kadarıyla akrabalığımız yok. Annem Sakaryalı, babam Marmara Ereğlisi'nden. Ama babamın ailesi Makedonya'dan gelmiş. Candan Erçetin de galiba Makedonya kökenli. Belki araştırılsa bir yerden bağlantı bulunabilir.
Aykut Erçetin: "Kaleci takımın huzur noktasıdır" - TamSaha Detay Sayfası TFF
Şu röportajın ilk paragrafını ve en sonunda Candan Erçetin ile ilgili olan kısmını okuyun yeterli.
Aykut'un neden Galatasaray'da olması gerektiğini açıklıyor.
İngiltere kampı kadrosuna almış Terim. Aykut gitsin şu takımdan gerekirse şampiyon Fener olsun lan. Sabah sabah sinirlendim yine.
Hasan ŞAŞ, Alperen'i kadroya alacağız dedi. Aykut mu gidecek ?