#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Aykut ancak bu saatten sonra Facebookta ki farmevilla oyununda level atlar. Derhal gönderilmeli. Yedekler arasında durması bile potansiyel tehdit.

Herşeyi geçtim, Ömer Çatkıç bile Aykut'un saha içindeki hareketleri veya oraya buraya bağırmasına oranla daha sevimli kalıyor.

Aykut kesin forvetten fln bozma bir kaleci. Buna bugün inandım. O yediği ilk golü şu forumdan herhangi birini koysan kaleye yemez.

Yani bugun yediği gollerde bi suç bulmuyorum ama birazda top tut Allah için yani her gelen yenmez ki.

aykut düsmeye oynayan takimda bile yedek kalir isallah rijkaard ufugu oynatir

Buna inanıyormusun.:). Aykut bizden sonra Türkiyede 2.ligde bile zor takım bulur kendine çok emin konuşuyorum. O gün geldiğinde göreceğiz. Orkun bundan 1 gömelk iyi kaleciydi zaten Orkun'un bile yedeği idi bu kazma.

20 metre öteden 6 pas içine açılan ortaya bile çıkamayacak kadar pasif bir kaleci.

Fifa 10'da kaleciyi çikarma tusuna basili durursun bir türlü çikmaz sonra golü yersin. Aykut da öyle iste.

Off aykut off bu saatten sonra senden kaleci olmayak galiba.Tez elden bırak bu işler karpuzculuğa başla.Keza hiç güven vermiyorsun be.Ufuk olsa hata yapsa genç kaleci öğrenir deriz ama senin bu takımda işin yok artık arkadaş.

GS sözlükte çok güzel yazmışlar:

aykut ercetin in galatasaray a mac kazandiracagi gun : bugüne kadar kazanılan maçların büyük bir çoğunda payı olan bir oyuncudur aykut. ancak bu sezon kendi mevkii dışında oynatılmaktadır. asıl mevkii olan yedek kulübesine döndüğü gün, yeniden maç kazandırmaya başlayacağı gündür.

aykut ceza sahasına top geldiginde çıksana diye bagırdıgımızda aykud'nt diye kendi kendine karar verip bütün topların kalede tehlike yaratmasına olanak veren kişidir

Mondragon'ların Taffarel'lerin Simoviç'lerin Turgay Şeren'lerin kalecilik yaptığı bir takımın şu an ki kalecisine bak.Orkun Usak bile senden daha iyi kalecidir.Deliydi meliydi ama en azından kaleciydi.

Yediğimiz 2.golü bir daha gördüm az önce.Top soldan sağ doğru açılıyor bizimki çıkmıyor.Tamam anlarım top falsolu geliyor diye çıkmadın,top nasıl yakın direkten giriyor?Kafayı yiyeceğiz gerçekten.Kapatması gereken köşeden gol oluyor ya inanılır gibi değil.

Fifa'da kontra yedigimde rakibim chip shot yapsin diye ucgen tusuna 2-3 saniye basar birakirdim. Kalecimde ileri 3-4 adim atip geri donerdi. Bir kac pozisyonda Aykut aynisini yapti, sonundada golu yedi.

Bir Onura bak Bir aykuta bak Defol git lan agzımı bozdurma sahurda yürü git

İlk golde ki hatası affedilir gibi değil. Halı saha kalecileri bile yemez o golü. Utanmasa kale çizgisinin ilerisine çıkmayacak.

Geri
Üst Alt