#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

5 tane top geldi 2si gol oldu 2si direkten döndü 1ini kurtardı gene iyi %20 başarı kapasitesi bu kadar.

Ufukgu gördük zaten Antalyaspor macinda. Rezaletti

Zapata zaten kova. Her oynadigi macta kovaligini gösterdi.

Ufuk ve Zapata'nin yerine hep su oynasaydi bari.

Ufuk ve Zapatayi toplasan bir Aykut etmez. Aykut Ufuk ve Zapatayi toplasan 1 Kaleci etmez.

Yinede mevcut kadrodaki en iyi kalecimiz

portekiz liginde cok iyi kaleciler var,sporting lisbon un kalecisi mesela.

Zapata yerine Aykut 3-5 maç oynaydı en azından 4 puan daha fazla alırdık

Volkan Demirel ile senelerce dalga geçtik ben de dahil olmak üzere ama şu an Dünya'nın en iyi 5 kalecisi içinde adam :D Bizim ise başımıza gelene bakın,bir kova yetmezmiş gibi üç tane kova oğlu kova :D

Takımımzdaki tek kaleci kötü bi kaleci ama takımımzda kaleci pozisyonundaki tek gerçek kaleci

Takımda kaleciye benziyen tek varlık.

Şu lanet 3 maçtada katlansak iyi olur.Öbürleri daha fena.

Volkan Demirel ile senelerce dalga geçtik ben de dahil olmak üzere ama şu an Dünya'nın en iyi 5 kalecisi içinde adam :D Bizim ise başımıza gelene bakın,bir kova yetmezmiş gibi üç tane kova oğlu kova :D
kime göre dünyani en iyi bes kalecisi o ben sana almanyadan volkandan daha iyi bes kaleci hemen sayayim istersen birak dünyayi bizim kalecilerden iyi ama ne zaman dünyanin en iyi bes kalecisi arasina girmis volkan cok merak ettim

o kaleye 4. direk bile olamazsın zavallı müzmin yedek

yeter beee kaçıncı salak salak goller yediğin yıllardır

kumbara

Saçı uzun aklı kısa diye boşuna dememiş kim dediyse.Bir aptalın yiyebileceği şekilde gol yedi tebrik ediyorum kendisini.

Saçı uzun aklı kısa diye boşuna dememiş kim dediyse.Bir aptalın yiyebileceği şekilde gol yedi tebrik ediyorum kendisini.

Öyle deme, saçı uzun, sempatik falan diye, tribünlerin sevgilisiydi bir ara, sırf o yüzden kaç senedir takımda zaten, zararı yok, sessiz kenarda durur diye.

artık yeni bir kariyer yapma zamanı gelmiş.

git dizi de oyna,hip hop kasedi çıkar yap birşeyler ama kalecilik yapma

Yahu bu adam nasıl senelerdir bu takımda.Kaç defa şans verildi ve değerlendiremedi.yedek kalecimi yok,Tribünden tut istediğini koy senden daha iyi iş çıkarır..Yazık sana yazık

Ufuk 'a hala inanıyorum.

Niye çıktığını kendisi de bilmiyordur.Ufukla aykutun yedirdiği gol sayısı bu sene en az 10'dur.Herhangi bir normal kaleci olsa 10 gol daha az yemiştik.

Ufuk'a Aykut'tan kötü demek, herhalde en büyük küfürdür Ufuk'a edilebilecek, duysa cidden üzülür adam.

Aykut 8 senedir bu takımda şans bulup, daha topa vurmayı, topu tutmayı, topu elle veya ayakla oyuna sokmayı, topa çıkmayı öğrenemediyse (bunlardan herhangi birini bile yapamıyor), Ufuk'a her türlü en az 2 3 sene şans vermeyi veya dayanmayı bilmeliyiz.

Ayrıca en favorim, Aykut'un topu tutup takımı atağa çıkaracakmış gibi yalandan koşup yerden en yakındaki arkadaşına elle ayağına eğilerek topu bırakması.

Geri
Üst Alt