#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Şampiyonluğu garantilersek son hafta oynar öyle demeyin. :asd:

200 bin € alcakmis. bence fena degil. yedek kaleci icin iyi. neden bu kadar kizdiginizi anlamiyorum

euro değil tl...

bence vefadan dolayı alındı,adam işsiz kalmasın bunca yıl takımda hizmet etti mantığıyla :)

sene sonu bi taliplisi çıksın da...

bu ibrahim kutlay'in cektigi nedir her hafta agliya aglya bir hal oldu cucuk :sad007:

Lig'deki bazi maclarda, kalede yabanci bir kaleci varken diger yabanci kontenjanindaki oyunculari oynatamama mecburiyetinden dolayi alindi:rolleyes:

Hocanin muhtemel kafasindaki ideal kadro;

---------Aykut

Eboue-Semih-Dany-Riera

-----Melo-----Selcuk

--------Sneijder

Burak--Drogba--Amrabat

Aykut oldugu halde 7 yabanci oluyor. Muslera ile 8 olur ve icinden cikilmaz bir durum haline gelir.

Teknik olarak cok akillica bir hamle, ama pratik olarak rezil otesi bir uygulama. Yani eldeki yerli kalecilere guvenilmedigi icin yerli bir kaleci transfer edilme fikri kulaga oldukca hos geliyor, ama bu yerli kalecinin Aykut olmasi sacmaligin daniskasidir. Hele ki bu adam aylardir mac oynamayi birak, herhangi bir idman bile yapmamistir.

Hayrettin'i falan getirseydik keske. Yeniden futbola baslamis adam.

Nediyon aga saçmalamışsın olay şu Ufuk özel hayatı vs. konulardan dolayı kesik yedi ve Aykut alındı yedek için

Kesin seks kasedi var yonetimden birinin .. Parasi bitti tehditi basti geri geldi :trollface:

Hoşgeldin Aslan.

Ben aksine mantıklı bir hamle olduğunu düşünüyorum.

Yabancı kaleci alıp yedek klübesine oturtma imkanımız yok. Yerli ve Tecrübeli bir kaleci almaya kalkarsak en az 2.5 - 3 milyon euro bonservis öderiz. Hemde onun uyum sorununu, yedekliği hazmetmesini düşüneceğiz.

Aykut klübü bilen, en azından bir sakatlık durumu olduğunda Ufukdan fazla güvenebileceğimiz bir kalecidir. Zaten maç oynamayan bir kalecinin 6 ay boş kalması bir handikap değil 1 ay çalışır açığını kapar sezon sonuna kadar yedek klübesinde bekler.

[video=youtube;-wnY7PbWlC0]https://www.youtube.com/watch?v=-wnY7PbWlC0[/video]

Muslera sakat , cezalı vs. olursa umarım Aykut oynar. Eğer öyle olmazsa hakikaten boşa atılmış bir 200.000 TL olur. Paraya acıdığımdan diyorum yoksa 1i gitmediği sürece takımda neden 4 kaleci oldu onu da anlamadım hani...

Muslera sakat , cezalı vs. olursa umarım Aykut oynar. Eğer öyle olmazsa hakikaten boşa atılmış bir 200.000 TL olur. Paraya acıdığımdan diyorum yoksa 1i gitmediği sürece takımda neden 4 kaleci oldu onu da anlamadım hani...

Zaten oynatılmayacağı bile bile alındı Aykut.Oynaması için tek ihtimal (sakatlık vs. dışında.) Kadıköy'de şampiyonluğu garantileriz,son hafta Trabzon maçında sahaya çıkar.

Zaten oynatılmayacağı bile bile alındı Aykut.Oynaması için tek ihtimal (sakatlık vs. dışında.) Kadıköy'de şampiyonluğu garantileriz,son hafta Trabzon maçında sahaya çıkar.

Öyle de olur. Yeter ki oynasın Adam kariyerinde topu topu 41 maça çıkmış 50ye tamamlayamadan bırakacak futbolu yeminlen :asd::asd:

Öyle de olur. Yeter ki oynasın Adam kariyerinde topu topu 41 maça çıkmış 50ye tamamlayamadan bırakacak futbolu yeminlen :asd::asd:

Bizden sonra 1-2 sene daha Elazığspor gibi takımlarda oynar,ondan sonra ver elini PTT 1.Lig,orada da 2-3 sene kaldıktan sonra Spor Toto 2.Lig'de futbolu bırakır.

Lig'deki bazi maclarda, kalede yabanci bir kaleci varken diger yabanci kontenjanindaki oyunculari oynatamama mecburiyetinden dolayi alindi:rolleyes:

Hocanin muhtemel kafasindaki ideal kadro;

---------Aykut

Eboue-Semih-Dany-Riera

-----Melo-----Selcuk

--------Sneijder

Burak--Drogba--Amrabat

Aykut oldugu halde 7 yabanci oluyor. Muslera ile 8 olur ve icinden cikilmaz bir durum haline gelir.

Teknik olarak cok akillica bir hamle, ama pratik olarak rezil otesi bir uygulama. Yani eldeki yerli kalecilere guvenilmedigi icin yerli bir kaleci transfer edilme fikri kulaga oldukca hos geliyor, ama bu yerli kalecinin Aykut olmasi sacmaligin daniskasidir. Hele ki bu adam aylardir mac oynamayi birak, herhangi bir idman bile yapmamistir.

Hayrettin'i falan getirseydik keske. Yeniden futbola baslamis adam.

bu yoruma tamamen katılıyorum...

Ufuk'tan çok ama çok umutluydum, ama malesef bu şansını değerlendiremedi, geliştiremedi kendini.. Hala geç değil umarım toplarlar Aykut'un yeri bende ayrıdır. Çok mu başarılı bence değil ancak 2007-2008 sezonu son 6-7 hafta da 5 maçta hiç gol yemedi sonra acısını Sivas'ta 3 golle çıkardı :) sırf o sezon için Aykut'un yeri ayrıdır.

Geri
Üst Alt