#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

1 muslera

2 eray

3 aykut

sezon boyunca belki hiç maç oynayamayacak bir adam geldi neden buyutuyorsunuz. fb gibi serkan kırıntılıya 500bin € mu verseydik. genç bir kaleciyi 3 yapıp köreltmek yerine kulübü bilen bir adam otursun işte 3. kaleci olarak

1 muslera

2 eray

3 aykut

sezon boyunca belki hiç maç oynayamayacak bir adam geldi neden buyutuyorsunuz. fb gibi serkan kırıntılıya 500bin € mu verseydik. genç bir kaleciyi 3 yapıp köreltmek yerine kulübü bilen bir adam otursun işte 3. kaleci olarak

Serkan Kırıntılı son kupa maçında oynadı en azından ve kulüpte kalır muhtemelen bir sonraki sezon... Bu adam antrenmanlara çıkacak yarım sezon sonra gidecek 200.000 TL'yi alıp... Ayrıca 4 adet kalecimiz oldu o da ayrı gariplik... Hani ben büyütmüyorum da o paralara yazık... O açıdan yani.

evet 1 formalite kupa maçı oynayarak 500bin euroyu haketti gerçekten

Re: #1 Aykut Erçetin

Aykut kulübe geri döndüyse Hz. Isa'nin dünyaya geri dönüşü yakındır.

B_caa4af28f3ad5d9075e4e683067dd92c.jpg

Kalecilerin efendisi :016:

Hahah,resmen komedi ya bu adamın geri gelmesi,gönderiyon geri geliyor:D:D:D

Cevap: #82 Aykut Erçetin

82 numara :)

1 numarayı değilde 82 numarayı almakla 200000 lirayı hak etmiştir. :b5:

Yav arkadas,yerli kaleci konusunda bizim kadar basarisiz kulüp varmi Türkiyede?

kendi futbolcularımıza haksızlık yapmakta üstümüze yok... fatih terim'i yere göğe sığdıramayız ama onun tercihlerini de yerden yere vururuz... sabri, hakan, hamit, emre, aykut... bu durumda hepimiz fatih terim'den çok daha iyi biliyoruz bu işi... bazı futbolcular gereksiz gibi görülebilir dışardan ama tüm gününü onlarla birlikte geçiren antrenmanlarını, kişiliklerini, davranışlarını en iyi bilen fatih hoca ve teknik ekip... barcelona gibi bir takımın yedek kalecisi 37lik pinto, ne aykut'tan ne ufuk'tan daha iyi kaleci değil... ama bugün transfer etsek "aaaaaaa barcelona gibi bir takımın kalecisi olmak kolay değil mutlaka iyidir" diyen bir sürü aradaşımız çıkar... yapmayın bunu... özellikle kaleciler için taraftar desteği çok önemlidir...

fatih terim ve taffarel gibi iki adam aykut'u geri çağırıyorsa bize destek düşer...

sayfayi bi actim koca kafa cikti birden korktum :asd::asd:

Geri
Üst Alt