#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

golde aykutun hatası oldugunu düşünmüyorum..topu köşeden celdi ancak o kadar oldu o anda

Ahh be Aykut ne güzel oynuyodun. Yazık oldu.

Aykut'a laf yok. Tüm pozisyonlarda iyi iş çılardı bugün. Gol ise talihsizlikti :(

Bence elinden geleni yaptı. Franco'ya hiç kurtarış yapmıyor diyorduk. Aykut bugün 4-5 tane tehlikeli pozisyon çıkardı. Şanssız bir gol yedi.

Ligin sonuna kadar oynatılmasından yanayım. Bence, derbiden sonra kendi içerisinde de bir takım sıkıntılar yaşayan Leo Franco'dan daha hazır görünüyor.

5 tane falan kurtardı.

Çok şanssız bir gol yedi.

Leo olsaydı 3-4 gol yerdik.

Cok güzel mac cikardi. O olmasaydi, belki maglup bile gelebirlirdik. Golde hatasi var diyen arkadaslar, hata onda degil. Takim ne yapiyor? Eger Galatasaray'san, böyle dandik bir takima karsi o kadar kapanip pozisyon veriyorsan burda hata oyunculardadir (Aykut haric).

Aykut mac sonu cok cok güzel konustu: Hata bizde, yönetim sampiyon olan yönetim, teknik heyet dünyanin en iyilerinden... Bize verilen taktikler dogru, ama biz yapamiyoruz... Belki takimin en iyilerindendim. Ben elimden geleni yaptim, bir sürü pozisyon cikardim. Ama benim gücümde bir yere kadar gibi biseyler dedi.

Ve bence cok cok hakli arkadslarina sitem etmekte.

Kalede bugün Casillas olsaydi bile, en az 1 gol yerdi! Cünkü rakibe bize saldir dedik, gel pozisyon yarat dedik... Yazik, cok yazik!

O yediğimiz golde Franco topu direk içeri alırdı. Aykut kalede kalmalı.

Gelecek sezon takımda kalmayacaksa oynamasının bir anlamı yok...

Sen 1-0 a yatarsın Aykut ne yapsın sana.

Beyler bırakın ya, ne iyi oynaması. Kurtardığı her top bariz üstüne geldi, hatta direk eline geldi.

5 tane falan kurtardı.

Çok şanssız bir gol yedi.

Leo olsaydı 3-4 gol yerdik.

Kurtardığı toplarda şanslıydı biraz da. Tek maçla yorum yapmak doğru değil ama, o kadar kaleciyle çalışmış olmasına rağmen hâlâ ne zaman çıkacağını, topu nereye atacağını bilmiyor, bu yaştan sonra da öğrenmesi zor gözüküyor.

Aykut ne yapsın. Elano Sarp Topal Ayhan Barış 5 lisi Febede olsa febe küme düşerdi.

Aykut'un pek bi kabahati yok genel olarak iyiydi.

Geri
Üst Alt