#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Ben olsam

----------------Leo

Orkun ------- Aykut --------- Ufuk

şeklinde kurar 3 lü defans oynarım. Leo yine gidemiyor üzgünüm.

Aykut asla bu takimin 1. kalecisi olamaz olmamali. Leo Franco transferi tartisilabilir belki ama bu takimin 1. kalecisi suanda kesinlikle Leo Franco´dur. Sonra Ufuk gelir. En azindan kalesinden cikip topu yumrukluyor Ufuk. Reflekslerinin iyi olmasi Aykut´u Galatasaray´in kalecisi yapmaz.

Mondi bugün müthis bir mac oynamis yine 5-6 tane kurtarisi vardi

Neden gönderdik biz bu adami halen anlamis degilim malesef :(

İşgüzarlık kelimenin tam manasıyla bu! Kurcuklamayı seviyor yönetimimiz Mondragon-Tomas-Song üçlüsünü bozduğu gibi.

bizim mondiyi, meirayi, songu, lucescuyu, necatiyi, fenerin appiahi neden gonderdigi ustune belgesel yapmak lazim...

2. golde ayağa kalkıp emreye yardıma veya kaleye gitmeyi düşündü mü acaba o pozisyonu hatırladıkça sinirleniyorum necati aykutu geçtikten sonra neredeyse 4-5 saniye geçiyor bizim gibi o da izledi mücadele yok birşey yok

Bir Sivas maci vardi. 100 kere vursa anca biri kaleyi bulacak olan Ayhan'in jeneriklik golu aglari bulmasa belki de sampiyonluktan olacaktik o sezon, kim bilir. Ama tehlike geliyorum dedi. Sezon basi geldi catti, sampiyonlar liginden elenip 10 milyon euro ayak basti parasindan, dahasi taraftarin 4 gozle bekledigi turnuvadan olduk. Yetmedi gecen sene ki kupa macinda Genclerbirligine armagan degerinde bir gol vermisti, o da bizi kupadan etti. Ve... Mustafa Sarp ne kadar kazmalik yaparsa yapsin 4-5 saniye rakibini oyalayip tolamda 6-8 saniyesi olan Aykut'un gures maci izliyomus gibi yere yumulmasi ve top kaleye dogru yonelene kadar hareket etmemesi artik bazilarinin gozunu acmistir umarim.

Gecmis sayfalarda da degindim, Aykut zaman kaybindan baska birsey degil.

keşke aykut u satsaydık yada takasta kullansaydık. bence ufuk ondan bir adım önde yinede vasat bir kaleci 2007-2008 yılında büyük şans bulmuştu ama yetenek fakiri orkun bile kesmişti onu o kadar yetenekli anlayın işte

Söyledik burada anlatamadık. Bir daha söyleyelim "Aykut Galatasarayın 1. kalecisi olacak kapasiteye sahip değildir."

Aykut 5 senedir kupa maclarinda kaleci ve takim 5 senedir kupayi alamiyor.

Aykutun dun ılk goldede hatası vardı olmaz bundan kalecı bana ufuk kadar guven vermıyo..

hatta aykut galatasarayın yedek kalecisi olacak kalitede de değil

Tam bir rezalet Orkun yerine Aykutu verseydik keşke

Diyarbakır maçında Volkan Tazematayı durdurur takımı ipten alır Aykut sağolsun Necatiyi durduramadı

Her sezon başı birinci kaleci olacağım der. Olamaz. Kariyeri bundan ibaret.

Bu saatde nerden estı laa:D

Geldiler..

Temmuz 2004 - Aykut hazırlık kampında iddaalı konuştu.

Temmuz 2005 - Aykut: Birinci kaleci olmak için çalışıyorum.

Temmuz 2006 - Aykut : Formayı alacağım!

Temmuz 2007 - Aykut geliyor !

Temmuz 2008 - Kalli şans veriyor !

Temmuz 2009 - Birinci kaleci olacağım.

Temmuz 2010 - Allah belasını versin böyle işin.

Sol bek falan yaratalım bu adamdan.

Geldiler..

Temmuz 2004 - Aykut hazırlık kampında iddaalı konuştu.

Temmuz 2005 - Aykut: Birinci kaleci olmak için çalışıyorum.

Temmuz 2006 - Aykut : Formayı alacağım!

Temmuz 2007 - Aykut geliyor !

Temmuz 2008 - Kalli şans veriyor !

Temmuz 2009 - Birinci kaleci olacağım.

Temmuz 2010 - Allah belasını versin böyle işin.

Sol bek falan yaratalım bu adamdan.

Hacı bu adam 4 3 3 sistemıne uymuyo ondan:D

Geri
Üst Alt