#82 Aykut Erçetin

Cevap: #1 Aykut Erçetin

Dün geceki maçta yenilen golde bile Aykut 'un hatalı olduğunu söyleyenler varsa ciddi antipati sahibiler Aykut 'a karşı.

Türkiye kupası maçında bir maç olsa da Ufuk'u görmek istiyorum. Aykut dün iyi oynadı bence.

Bence Franco dan hiç bir eksiği yok...

Asla kotu kaleci diyemem, ama bana gore bi cizgi kalecisidir. Yani cogu pozisyonda hic kalesini terk etmedi yada gec terk etti bana gore. leo nun bence en iyi ozelligi oyun kurabilmesidir. Aykut ayaklarini pek iyi kullanamiyor malesef ve en kotu yani ise yan toplar. Eger bu konularda kendisini gelistirip iyi reflekslerin uzerine katti mi, cok iyi bir kaleci olabilir.

Bu zamandan sonra Aykut Galatasaray'da birinci kaleci olamaz bana göre Ufuk'û küstürmeyelim Aykut'u gönderelim. Emirhan üçüncü kaleci için uygun bana göre.

Bencede Gayet iyiydi fakat golde çıkıp uzaklaştırabilirdi topu diye düşünüyorum.

Leo Frankodan çok daha iyi ve iddia ediyorum eğer sezon başından beri aykut oynasaydı leodan daha az gol yerdi.

yan toplardaki zaafı dışında iyi kaleci.ancak Türk olması dezavantaj.ve de bazen yaptığı hatalar gole neden oluyor.leo franco'dan kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum.

Bugün iyidi ama genede ben kendisine hiç güvenmiyorum her an takımı yakabilicek bir oyuncu.

Fena maç çikarmadi :-)

Ama birinci kaleci olmak icin daha isi var :-)

birdaha kaleye gecmesin, acayip kötü yan toplara cikiyor hep boşa cikiyor, hic ama hic güven vermiyor her an hata yapabilecek bir kaleci zaten iyi olsaydi 1. kaleci olurdu o kadar zaman icinde, artik ufuk oynamali

Bu çocuk şu çizgi kaleciliğini bir bırakamadı ya ona yanıyorum. Ha Leo Franco'dan bence en az 5 kat daha iyi.

Artık Franconun Aykut veya Ufuktan bir artısının olmadığını görün. Kötü kaleci demiyorum fakat sıradan bir kaleci olduğu aşikar.

Çok iyi kaleci refleksleri falan mükemmel ama yan toplarda zayıf.

Geri
Üst Alt