- 6 Eylül 2014
- 93.167
- 64.117
- 4.488
Bir sorum olacak? Love of My Life ile şampiyon olduğumda kaç puan verdin?![]()
Dikkat et orda rakiplerinede vermedim abicim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sorum olacak? Love of My Life ile şampiyon olduğumda kaç puan verdin?![]()
Dikkat et orda rakiplerinede vermedim abicim.![]()
Ayıp ayıp Kedi lobisi çatısı altında 4-5 defa şampiyon olmuşsun be.
Arda Ağabey istese 20 yapmıştı şimdi kendini siz hala kalırdınız öyle.
Bence bu sözler yenilir yutulur gibi değil kesinlikle istifa gerektirir.![]()
Dikkat et orda rakiplerinede vermedim abicim.![]()
Sizin Erman Bey istifa etti mi. etmedi. Ben istifa etmem kovulurum:asd22:
Mikrofonlarımız Aslan Türkoğlu 'nda o zaman bu ''ağır tokat gibi çarpan hakikatin tezahüründen sonra'' .![]()
Yav bırak bana laf ediyorsunuz, taktiğin kralı sende Barış.
Benim bir Türkçe ırkçılığım kaldı geriye onu da atlatırsam 10 numara 5 yıldız puan veriyorum. 70 yarışmada 7, 11 yarışmada 4 tane aldım sonrasında.![]()
Kendisi benim ağabeyimdir. Biz ağabeylerimizin ne olursa olsun en fazla kellesini okşarız.
Ama bu yaptığı şuursuzca açıklamayı görmezden geleceğim anlamına gelmez. Gereken cevabı akşam şampiyonluk şarabımı içince vereceğim!
Erman Ağabey niye ediyormuş lan?
Herkes gider Erman Ağabey kalır. Ben bile giderim Erman Ağabey porsukkalır yine .![]()
Kendisi benim ağabeyimdir. Biz ağabeylerimizin ne olursa olsun en fazla kellesini okşarız.
Ama bu yaptığı şuursuzca açıklamayı görmezden geleceğim anlamına gelmez. Gereken cevabı akşam şampiyonluk şarabımı içince vereceğim!
Sana 10 defa 12 vermişimdir.. Bunu bana mi diyorsun.Naif bir parça ile gir veriyim 12'ini.:asd22:
Erman Bey'i böyle kandiriyorsunuz işte. O Da böyle sevgi sözcüklerini duyunca kedi gibi oluyor. Görüyor musun kedi dedim. Özü kedi Erman Bey'in. Bizim alt yapidan![]()
Şu ortaya vur gol olsun diyorum içimden de çoluk çocuk var ortamda![]()
![]()
Naif parça ne oğlum.
Güzelse rock da iyidir, pop'da jazz'da.
Bu arada bu yarışma alırım 4 puanını.![]()
Rock'unda naifi olur. Bunu özel yarişmada gösterdim 2 gün önce:asd22:
Şu ortaya vur gol olsun diyorum içimden de çoluk çocuk var ortamda![]()
![]()
Bakın bunu 12 şampiyonluğu olan bir porsuk neferine hatta lobinin gururu olan birine söyletmek kolay değildirErman Ağabey niye ediyormuş lan?
Herkes gider Erman Ağabey kalır. Ben bile giderim Erman Ağabey porsuk kalır yine.![]()
Auvvv çok sert :asd22:Şu ortaya vur gol olsun diyorum içimden de çoluk çocuk var ortamda![]()
![]()