82. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayıp ayıp Kedi lobisi çatısı altında 4-5 defa şampiyon olmuşsun be. :D

Arda Ağabey istese 20 yapmıştı şimdi kendini siz hala kalırdınız öyle. :D

Bence bu sözler yenilir yutulur gibi değil kesinlikle istifa gerektirir. :D

Sizin Erman Bey istifa etti mi. etmedi. Ben istifa etmem kovulurum:asd22:

Dikkat et orda rakiplerinede vermedim abicim.:D

Yav bırak bana laf ediyorsunuz, taktiğin kralı sende Barış. :D

Benim bir Türkçe ırkçılığım kaldı geriye onu da atlatırsam 10 numara 5 yıldız puan veriyorum. 70 yarışmada 7, 11 yarışmada 4 tane aldım sonrasında. :D

Barış az stratejici değil ha. Yere bakan yürek yakanlardan.

Mikrofonlarımız Aslan Türkoğlu 'nda o zaman bu ''ağır tokat gibi çarpan hakikatin tezahüründen sonra'' . :D

Kendisi benim ağabeyimdir. Biz ağabeylerimizin ne olursa olsun en fazla kellesini okşarız.
Ama bu yaptığı şuursuzca açıklamayı görmezden geleceğim anlamına gelmez. Gereken cevabı akşam şampiyonluk şarabımı içince vereceğim!

Yav bırak bana laf ediyorsunuz, taktiğin kralı sende Barış. :D

Benim bir Türkçe ırkçılığım kaldı geriye onu da atlatırsam 10 numara 5 yıldız puan veriyorum. 70 yarışmada 7, 11 yarışmada 4 tane aldım sonrasında. :D

Sana 10 defa 12 vermişimdir.. Bunu bana mi diyorsun.:D Naif bir parça ile gir veriyim 12'ini.:asd22:

Kendisi benim ağabeyimdir. Biz ağabeylerimizin ne olursa olsun en fazla kellesini okşarız.
Ama bu yaptığı şuursuzca açıklamayı görmezden geleceğim anlamına gelmez. Gereken cevabı akşam şampiyonluk şarabımı içince vereceğim!

tumblr_m5vb63ZS6E1rxonjto1_500.png

kardeşim. :D

Erman Ağabey niye ediyormuş lan? :D

Herkes gider Erman Ağabey kalır. Ben bile giderim Erman Ağabey porsukkalır yine . :D

Erman Bey'i böyle kandiriyorsunuz işte. O Da böyle sevgi sözcüklerini duyunca kedi gibi oluyor. Görüyor musun kedi dedim. Özü kedi Erman Bey'in. Bizim alt yapidan:D

Şu ortaya vur gol olsun diyorum içimden de çoluk çocuk var ortamda :D :D

Erman Bey'i böyle kandiriyorsunuz işte. O Da böyle sevgi sözcüklerini duyunca kedi gibi oluyor. Görüyor musun kedi dedim. Özü kedi Erman Bey'in. Bizim alt yapidan:D

Hadiyiniz gidiniz efenim. :D

Girdiği ilk yarışmada şampiyon olacak.

Bu yarışma da MAMİ kardeşimizin.

Sizden de sen 2. olursun Arda Ağabey şampiyon, aradan da ben çıkarım arada.

Erman Ağabey niye ediyormuş lan? :D

Herkes gider Erman Ağabey kalır. Ben bile giderim Erman Ağabey porsuk kalır yine. :D
Bakın bunu 12 şampiyonluğu olan bir porsuk neferine hatta lobinin gururu olan birine söyletmek kolay değildir :D İyi bakın da ibret alın ve benim hakkımda konuşurken bin düşünüp bir söyleyin ey rakip lobi tetikçileri :D Kardeşim benim tanımış beni biliyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt