#83 Aleksey Batrakov

İyisiyle kötüsüyle şu an yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum. Zaman vermek lazım.

Gayet iyiydi. Ne yaptigini bilen biri. Ayagindaki top sekmese su an hem golü hem Osimhenin kacirdigi asisti olacakti. Kaliteli kumaş kesinlikle.

Bu çocuk oyundan çıkarken sane hala sahadaysa ortada ciddi bir problem var demektir

Takım iyiyken çok çok iyiydi, takım sapıtınca kayboldu. Sane varken çıkması hocaya yakışmadı.

Cok begendim acikcasi

Ön alan baskisinda torreira gibi dogru pozisyon aliyor pas alanlarini kapatiyor defalarca bu sekilde top kazanmamizi sagladi

Sahipsiz ve düsen toplari da cok iyi bir sekilde süpürüyor

Hucum da ise basit ve hizli oynuyor öne dogru

Bu yasta bir oyuncu icin bence bayagi olgun ve güvenilir duruyor saha da

Top kontrolü falan torreira seviyesinde rahatlikla her gelen topu kontrol altina alabiliyor

Istatistik yapmaya basladigi an da iyi yerlere gelecek

Dakika 1 asist yapıyordu, ayağına her top geldiğinde de elinden geleni yaptı yani. 2'dir şutu ıska geçiyor, belli ki heyecanını atamadı.. soldan aldığı topta da çekip kaleye vurabilirdi ama asist yapmaya çalışıyor golden ziyade. Belki tepkiden çekiniyor. Çok az top aldı, biraz daha sorumluluk yüklemeleri gerek. Barış kanatlara diyagonal pas atmayı deneyeceğine çocuğa verebilir topu yani. Bırak da topu 8 numaran 10 numaran dağıtsın. Defalarca top isterken gördüm gayet serbest pozisyonlardayken. Bu arada, bence oynadığı her an Sara'yı da yukarı çekiyor.

İnşallah şu "büyük oyunu gören" kitle yüzünden yedeğe çekilmez Kocaeli maçı vesaire. Biz bu çocuğu kazanmak zorundayız. Bu kadar kolay yenmemeli topçu. Geçen maç 45 dakikada yaptıkları da ortadayken.

Bugunku macta da en son eleştirilecek oyunculardandı. Ama genç & isimsiz olduğu için saldırması kolay oluyor. Lütfen ondan sonra "bizde genç oyuncu iş yapmaz" argümanı da sunulmasın. Bunu besleyen de negatif kitle çünkü.

ilk yari iyi ikinci yari kotu.. ama duzel daha genc sabretmek lazim

barıs 4 senedir ön alan presini cözemedı, bu adam dogustan yetenekli

zaten osi ile yapılan ön alan presi barış ile yapılan farkını gördük 2. yarı

bu herif mertens gibi akıllı kafa calısıyor cok top kaptı önde

top kontrolüde cok iyi

Psg bosuna istememiş. Kesinlikle çok akıllı ve tam takım oyuncusu. Bir de özgüven kazanıp yildizlasirsa super olur.

Takımımızda aklı çalışan nadir topçulardan biri.

Şimdilik beğendiğim bu çocuğu.

barıs 4 senedir ön alan presini cözemedı, bu adam dogustan yetenekli

zaten osi ile yapılan ön alan presi barış ile yapılan farkını gördük 2. yarı

bu herif mertens gibi akıllı kafa calısıyor cok top kaptı önde

top kontrolüde cok iyi
Abartmadan soyluyorum, PSG takimina koy 6 ay sonra Vitinha ile beraber takimin degisilmez oyuncusu olur gobekte.

Ama bizimkiler 6 ayda bunu yer gibime geliyor.

Geri
Üst Alt