#83 Aleksey Batrakov

2dir 3tür topu ıskalıyor

ıskalamasa 2 maçta 2 gol atacaktı.

bi atsa rahatlıcak. ama şut anlamında iyi topçu olduğunu düşünmüyorum skills videolarında bile adam akıllı şut golü yok. duran toplarıda kornerleri de ön direği geçmiyor. sahada sara varsa hep sara kullanmalı

onun dışında kumaşı iyi baya beğendim

2dir 3tür topu ıskalıyor

ıskalamasa 2 maçta 2 gol atacaktı.

bi atsa rahatlıcak. ama şut anlamında iyi topçu olduğunu düşünmüyorum skills videolarında bile adam akıllı şut golü yok. duran toplarıda kornerleri de ön direği geçmiyor. sahada sara varsa hep sara kullanmalı

onun dışında kumaşı iyi baya beğendim
adamın en büyük özelligi şut yav dalga mı gecıyonuz :D

skill videosu suttan ibaret diye kızılıyordu

Güçlenmeli kondisyonunu da arttırması lazım, kornerleri kaleye yetiştiremiyor olmaz böyle

Kafa çalışıyor ama ilkayın da çalışıyor yetmez, basit oynuyor futbolu bilir görünüyor ama en az mertens kadar da basması lazım biraz daha eforlu oynamalı

Forumdaki çoğunluğu sevmesem ve GS aşığı olmasam bu gece CLOB data boyutunda sövüp ahirete kadar ban yerdim

Oyun karakteri çok iyi bence el kol kaldırıp oyuna dahil olmak istiyor ama geldiği takıma nazaran biz çok üst seviyeyiz kendisini ön plana atması için biraz zaman lazım bir gol bir asist yaptığı bir maçtan sonra ipleri alır eline bakalım hayırlısı

en büyük sıkıntısı cenabetliği gibi görünüyor. bi abdest alması lazım.

Bence potansiyeli var gibi ama biraz daha izleyelim
Çabuk oynuyor bu guzel

futbolun topsuz tarafını izleyenler bu adamın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu anlarlar

Torreira’nin on numara olani topsuz oyun da

Süpürdügü sahipsiz toplar,top rakipteyken pas opsiyonlarini dogru pozisyon alarak kapatmasi,ön alan da pres’e dogru sekilde cikmasi

Geri
Üst Alt