- 26 Kasım 2012
- 186.309
- 260.694
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamın en büyük özelligi şut yav dalga mı gecıyonuz2dir 3tür topu ıskalıyor
ıskalamasa 2 maçta 2 gol atacaktı.
bi atsa rahatlıcak. ama şut anlamında iyi topçu olduğunu düşünmüyorum skills videolarında bile adam akıllı şut golü yok. duran toplarıda kornerleri de ön direği geçmiyor. sahada sara varsa hep sara kullanmalı
onun dışında kumaşı iyi baya beğendim
İyiki varsın ArasKonudaki bazı yorumları görünce ciddi anlamda forumdan soğudum.
Sen yapma bariMorutan'ın 10 numara mevkisinde oynayanı
adamın en büyük özelligi şut yav dalga mı gecıyonuz
skill videosu suttan ibaret diye kızılıyordu
O vibe aldım ve ben morutan'ı begenirdim aslında yeterince süre almadı ve şansızdı diğer yandanda ben görüşümde sabit kalan biri değil önümüzdeki maçlarda daha olgun top oynarsa görüşürümü değiştiririmSen yapma bari
Baya abartarak söyledin bence hatta uçtunAbartmadan soyluyorum, PSG takimina koy 6 ay sonra Vitinha ile beraber takimin degisilmez oyuncusu olur gobekte.
Ama bizimkiler 6 ayda bunu yer gibime geliyor.
içiyon mu dostumForumdaki çoğunluğu sevmesem ve GS aşığı olmasam bu gece CLOB data boyutunda sövüp ahirete kadar ban yerdim
Biraz abartmissin sanki kinkAbartmadan soyluyorum, PSG takimina koy 6 ay sonra Vitinha ile beraber takimin degisilmez oyuncusu olur gobekte.
Ama bizimkiler 6 ayda bunu yer gibime geliyor.
futbolun topsuz tarafını izleyenler bu adamın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu anlarlar